Els paisatges sonors d'Àrid

Estrenem una cançó del seu segon disc, 'Town and Country'

| 11/12/2015 a les 14:59h

El trio Àrid es mou pel jazz i beu del rock i el folk d'arrel americana. Música moderna sense fronteres, sensitiva i pictòrica. El proper 19 de desembre publicaran el segon disc, Town and Country (Bones Festes, 2015), i a Enderrock.cat n'avancem un tema: "Velcoro". 
Àrid. Foto: Arxiu del grup

El trio jazzístic està format per una tríada de músics que ha actuat al costat de diversos músics als escenaris: Jordi Mestres (contrabaix i guitarra acústica) ha acompanyat Francesc Burrull i Amparo Sánchez; Guillem Callejón (guitarra i pedal steel) ha col·laborat amb David Soler, Chris Cheek, Élena o Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, i Ricard Parera (bateria, piano de butxaca) ha format part de bandes com La Brigada i també Amparo SánchezAnna Roig i l'Ombre de Ton Chien.

Tots tres es posen al capdavant d'una formació instrumental marcada per la improvisació. Al segon disc, Town And Country (Bones Festes, 2015), segueixen la línia del debut homònim que van publicar l'any passat, però han elaborat moltes més composicions pròpies: "Hi ha molts moments del disc amb sonoritat jazzística pel so del contrabaix i força improvisació, però en altres es pot torçar cap al folk, el pop o el rock una mica feréstec. Tots hem estudiat jazz i música moderna, però tots tres tenim unes arrels molt fixades en el rock i el folk, el que en diuen americana", valoren Àrid



A Enderrock.cat estrenem un tastet del disc, la cançó "Velcoro", que descriuen així: "És un tema contundent i alhora ambiental, paisatgístic a l’inici, i amb una melodia en un segon pla. La cosa es va enfosquint amb l’entrada del riff de guitarra, i amb els loops de sorollets i ritmes de bateria molt trencats". 

El proper diumenge 19 de desembre presentaran el disc a Vilanova i la Geltrú, coincidint amb la publicació en format digital. Properament anunciaran més dates de concerts a través del seu web
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, àrid, estrena, velcoro