De la lluna al tercer disc

Oques Grasses tanquen gira i presenten noves cançons per al seu proper àlbum

| 12/12/2015 a les 07:00h

Els osonencs Oques Grasses tanquen gira aquest vespre a la sala La Mirona de Salt amb un concert que han batejat Viatge a la lluna. Incansables i plens d'idees, ja tenen encarat el proper disc i aquesta setmana han presentat dues cançons noves. 

Oques Grasses. Foto: Xevi Abril

Haurem d'esperar fins al mes de maig per escoltar sencer el nou disc d'Oques Grasses. Però per no fer tan llarga l'espera, els osonencs ja n'han avançat cinc cançons, amb els seus corresponents clips a Youtube d'amics balladors: “Amiga de ningú”, “Plora i riu”, “Fullar sempre” i les darreres “Fer-te feliç”, on col·labora Joan Garriga (La Troba Kung-Fú) i “Si un dia no hi som”. 

El tercer treball, que encara no té nom, inclourà una dotzena de cançons. Segons explica el cantant Josep Montero: “La part bona d’haver gravat mentre fèiem concerts és que les hem gravat en el moment en què les sentíem més, però ha estat un procés bastant intens després de tres anys tocant i 75 concerts".

El tercer disc dels populars Oques Grasses arribarà després del sorprenent Un dia no sé com (autoeditat, 2012) i Digues-n’hi com vulguis (Chesapik, 2013). Aquest vespre acomiadaran la gira de presentació del segon àlbum a La Mirona de Salt en una nit que han anomenat Viatge a la lluna. A més, aprofitaran per estrenar els avançaments en directe, acompanyats per cadascun dels balladors.

A continuació podeu escoltar la llista de reproducció que inclou totes les noves cançons: 


Arxivat a: Enderrock, osona, nou disc, fi de gira, oques grasses, la mirona, salt