Love of Lesbian al Cruïlla

El festival barceloní anuncia tres grups per al cartell del 2016

| 14/12/2015 a les 12:00h

Love of Lesbian, Bunbury i 091 són els tres primers grups que anuncia el Cruïlla BCN. El festival tindrà lloc del 8 al 10 de juliol al Parc del Fòrum de la capital catalana, i les entrades ja estan a la venda. 

Love of Lesbian. Foto: Juan Miguel Morales 


El festival Cruïlla ha escollit tres grups estatals per donar a conèixer un tastet del cartell del 2016. Després d'agafar-se un any sabàtic lluny dels escenaris, els barcelonins Love of Lesbian s'han reservat a l'agenda un festival de casa. El mes de març publicaran el proper disc, una nova referència que prendrà el relleu de La noche eterna. Los días no vividos (MusicBus/Warner, 2012).
 
El cantant i líder d'Héroes del Silencio, Enrique Bunbury, des del 1997 que va emprendre la seva carrera en solitari. L'any vinent l'aragonès publicarà un nou àlbum, MTV Unplugged: El libro de las mutaciones, que presentarà al festival. 

Als anys vuitanta va néixer 091, grup amant del so seixanter, la new age i el punk-rock. A final dels noranta la banda es va dissoldre, i ara s'han retrobat per tornar a vibrar amb els seus grans èxits. 

Els abonaments per al festival barceloní ja estan a la venda a partir de 65 euros, i es poden comprar a través del seu web

Arxivat a: Enderrock, cruïlla, festivals