Música solidària

Aquest cap de setmana tindran lloc dos concerts benèfics a Barcelona

| 18/12/2015 a les 12:00h

Dues iniciatives musicals aterren a la capital catalana aquest cap de setmana amb una voluntat social i de conscienciació. D'una banda, AnímicWind Atlas i Redthread cantaran per la despatologització de les identitats transexuals, mentre que Zeidun, Las Ruinas, Les Sueques i Heather actuaran per recollir joguines per a la campanya de Nadal. 
Anímic. Foto: Pablo Mestres

Anímic, Wind Atlas i Redthread pujaran a l'escenari de la sala Sidecar aquest dissabte (22 h) al Concert per la despatologització de les identitats trans. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca en l'aniversari de la revista Shook Down, organitzat amb el suport del moviment global de caràcter social i cultural Fair Saturday i la discogràfica BCore. 

Tots els diners recaptats amb la venda d'entrades (aquí podeu adquirir-les) aniran a la Fundació Daniela, un grup d'activistes que vetlla pels menors transexuals. Amb aquesta iniciativa es vol lluitar contra la discriminació del col·lectiu de nens i adolescents transexuals i donar a conèixer aquesta realitat. Louise Sansom, una de les responsables del segell BCore, viu la la realitat dels menors de prop, i les actuals lluites són un protocol escolar inclusiu que tingui en compte la diversitat humana, amb el canvi de nom o gènere al DNI: "Anem a poc a poc però anem fent, és el moment, i aquesta generació ha d'aconseguir canviar les coses perquè les persones, ja siguin menors o no, puguin viure tranquil·les i sense impediments amb el sexe sentit". 

Els reis mags musicals
Que cap nen i nena no es quedin sense joguina aquest Nadal. Aquesta és la voluntat del festival benèfic 'Nosaltres som els Reis', que enguany celebra la 6a edició, aquest diumenge 20 de desembre (19.30 h) a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. L'entrada per accedir-hi es paga en espècies: una joguina nova o bé material escolar. Cada any es lliura el material recollit a una associació sense ànim de lucre, i enguany serà per a EQMON, una entitat que treballa amb famílies que viuen en situació d'exclusió social a Barcelona i rodalies. 

Quatre bandes catalanes protagonitzaran la Cavalcada musical: el grup format per músics del Baix Montseny Zeidun, el trio de heavy-pop Las Ruinas, el quartet de post-punk garatger Les Sueques i el pop-rock punk destraler de Heather.
Arxivat a: Enderrock, anímic, wind atlas, redthread, les sueques, zeidun, las ruinas, heather