Josep Caballé torna a Barcelona

Dirigirà la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona aquest diumenge 20 de desembre

| 18/12/2015 a les 12:27h

Diumenge 20 de desembre a l'Auditori AXA de L'Illa Diagonal tindrà lloc el segon concert de la temporada de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona. ​​Josep Caballé Domenech –titular de la Filharmònica de Colorado Springs i de la Staatskapelle Halle– dirigirà obres de Beethoven, Haydn i Schubert.


El mestre Caballé és una de les batutes més prestigioses i reconegudes actualment d'Europa. Per la seva banda, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) neix com un projecte musical nou, educatiu, social, cultural i de formació musical per a joves instrumentistes a partir dels 16 anys. Fruit de l'èxit de la convocatòria passada, s'ha obert una nova convocatòria d'audicions per al proper 17 de gener per a estudiants de totes les nacionalitats, a partir dels 16 anys, i cursant estudis superiors o últims cursos de grau mitjà per als instruments de violí, viola, oboè, fagot, trompeta i contabaix. Aquí en podeu consultar les bases.
 
La JOSB té com a objectiu proporcionar una formació complementària de l'ensenyament musical, mitjançant la pràctica orquestral en un conjunt simfònic a la ciutat de Barcelona, ​​amb un marc d'aprenentatge professional d'alt nivell tècnic i artístic. És una formació oberta a joves de totes les nacionalitats que pretén projectar valors socials i culturals, difondre la música i promocionar l'afició musical en la nostra societat.

Arxivat a: 440Clàssica&Jazz