De conversa amb Els Pets

El dimarts 12 de gener protagonitzaran una entrevista en públic a l'antiga Fàbrica Estrella Damm

| 04/01/2016 a les 14:59h

El trio de Constantí celebra 30 anys als escenaris amb una gira i un disc que han anomenat Trespuntzero. És per això que la crítica dels Premis Enderrock 2016 els reconeix amb el guardó a la trajectòria. Són portada de la revista Enderrock de gener, i el proper dimarts 12 de gener engeguen de nou el cicle Enderrock Sona, on conversaran en una entrevista en públic sobre el premi, el nou disc i la història que els acompanya. Hi vols assistir?

Els Pets. Foto: Noemí Elias

Els Pets s'han fet grans però encara estan recorrent els escenaris d'arreu dels Països Catalans amb cançons que ja formen part de diferents generacions de melòmans catalans. Amb el títol Trespuntzero han fet gira d’estiu, i ara presenten la d’hivern, una cara B íntima de les seves cançons clàssiques. El grup presenta un fals directe, un disc enregistrat a l’Auditori de Girona el passat octubre amb els músics tocant a l’escenari però sense públic a la sala, editat per RGB Suports. 

El nou àlbum reinterpreta en format de cambra una dotzena de les cançons més tranquil·les de la discografia dels 30 anys de la banda, i les agrupa en un CD que es pot adquirir en format de digipack però també en una edició especial i numerada de 1.200 exemplars, farcida de gadgets per a fans incondicionals. El colofó de la celebració serà en el marc dels Premis Enderrock 2016, quan Lluís Gavaldà, Falin Càceres i Joan Reig recolliran el Premi a la Trajectòria.

Per tot plegat, són els protagonistes de la revista de gener que es trasllada cada mes a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (C/ Rosselló 515, Barcelona) en un format exclusiu per als lectors d'Enderrock. El proper dimarts 12 de gener la periodista Elisenda Soriguera conversarà amb els tres membres del grup en una entrevista amb públic.

La prèvia amb Gerard Sesé
Abans de l'entrevista amb públic al trio de Constantí, Gerard Sesé pujarà a l'escenari per a presentar el seu primer disc No sóc jo (autoeditat, 2016) que s'encarta aquest mes amb la revista Enderrock. El cantautor ha finançat el seu cinquè disc a través d'una campanya de micromecenatge i surt de l'armari amb el seu projecte viu i íntim. 

Vine a l'Enderrock Sona!
Si vols conèixer de prop Els Pets només cal que omplis aquest formulari per sol·licitar una invitació doble. L'acte començarà a les 20 h, de manera que les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a les 19.30 h. Els menors d'edat hi podran entrar acompanyats dels seus pares i/o tutors legals. 
Arxivat a: Enderrock, entrevista, barcelona, enderrock sona, fàbrica estrella damm, els pets