Joan Isaac i Bertomeu a Enderrock TV

També hi actuaran Bedroom, Cultrum i La Soul Machine

| 11/01/2016 a les 15:00h

Aquesta setmana serà ben eclèctica a l'espai musical televisiu d'Enderrock. Dilluns hi haurà pop-folk amb Bedroom, dimarts la cançó d'autor i poesia de Bertomeu, dimecres fusió amb Cultrum, dijous cançó italiana amb Joan Isaac i divendres música negra amb La Soul Machine.

Joan Isaac. Foto: Xavier Mercadé


Des de Tossa de Mar Bedroom seran els protagonistes d'aquest dilluns i presentaran una cançó del seu tercer disc, Llum i carn (Fohen Records, 2015).

El divendres 15 de gener el certamen Terra i Cultura obrirà la segona temporada del Born de Cançons, i és per això que aquest dimarts el guanyador de la VIII edició, el cantautor valencià Bertomeu, interpretarà la poesia musicada guanyadora, "Els amants" de Vicent Andrés Estellés. 

Dimecres serà el torn de Cultrum. Els ebrencs ompliran el plató de reggae i ska amb "Allez", un tema del seu segon disc, Dins la pell (DiscMedi, 2015). L'endemà Joan Isaac presentarà el seu darrer treball, un recull de revisitacions de cançó italiana, acompanyat per una bona colla d'artistes: Maria del Mar Bonet, Roger Mas, Giorgio Conte o Luis Eduardo Aute, entre altres. A Enderrock TV vindrà sol i interpretarà "Ferragosto". 

Per acabar la setmana, La Soul Machine cantaran "Ei Germà" del seu segon disc, Terra negra (RGB Suports, 2015). 

On s'emet?
Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions locals associades a la xarxa (cadascuna amb el seu horari corresponent): Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Empordà TV, La Palma TV, Molins TV, Olot TV, Pirineus TV, RTV El Vendrell, RTV Cardedeu, TAC12, TV Costa Brava, TV Sant Cugat - Vallès 1TV, TV Vandellòs, TV10 Sant Esteve, TVR - Televisió del Ripollès, Televisió del Berguedà, Tàrrega TV, VAT (Vídeo Ascó Televisió), VOTV (Vallès Oriental Televisió), Vallès Visió, m1tv, nord, teleb - RTV de Badalona.
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, joan isaac, bertomeu, cultrum, la soul machine, bedroom