La gira solidària de Pearson

Les entrades seran amb espècies per tal de recaptar productes per al Banc d'Aliments

| 17/01/2016 a les 07:00h

Pearson organitzen una gira solidària i reflexiva sobre el valor de la cultura, i en aquest cas la música en directa, malmesa per la crisi econòmica. Acompanyats d'una desena d'artistes com ara Enric Verdaguer, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien o Cesk Freixas, giraran arreu del territori. Les entrades no tindran preu, però els assistents cal que portin tres aliments bàsics per al Banc d'Aliments.

Pearson. Foto: Juan Miguel Morales

La gira batejada amb el nom Els músics no mengen va començar el passat 15 de gener a La Mirona de Salt amb les actuacions dels impulsors, Glaucs i Ix!. El trio de Sant Cugat del Vallès portarà la iniciativa arreu del territori català: el 21 de febrer actuaran al Teatre Municipal d'Igualada amb Judit Neddermann i Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien; el 5 de març seran a la sala Balboa de Sabadell juntament amb Enric Verdaguer i Patch; el 12 de març al casal Torreblanca de Sant Cugat del Vallès també s'hi sumaran Cesk Freixas i The Crab Apples; el 9 d'abril serà un concert doble amb Morgat Morgat, i el 16 d'abril actuaran a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat amb Xeic! i 9Son.

Són combinacions estilístiques ben diverses i riques, on a més d'escoltar el pop-rock de Pearson, en una mateixa nit sonarà cançó d'autor, rumba, ska o rock. El grup vol reivindicar la situació precària en què es troba la indústria del directe, però també vol sumar esforços per ajudar el Banc dels Aliments. Tant és així que el cost de les entrades es pagarà en espècies, i és que els assistents han de dur un mínim de tres aliments bàsics: llet, oli, cereals, llegums cuits, conserves, etc. 

Ben aviat anunciaran més dates d'Els músics no mengen al seu web
Arxivat a: Enderrock, banc d'aliments, solidaritat, pearson