The Pinker Tones a Enderrock TV

Aquesta setmana també visitaran l'espai musical Gerard Sesé, Montse Castellà, Aila i Àrid

| 25/01/2016 a les 15:00h

Engeguem la darrera setmana de gener al programa musical amb cinc artistes ben diversos: la cançó d'autor de Montse Castellà i Gerard Sesé, el jazz d'Àrid, el pop-folk d'Aila i el nou viatge del duet electrònic The Pinker Tones

The Pinker Tones. Foto: J. M. de Llobet


Aquest dilluns Montse Castellà presentarà el seu nou disc, La vida feliç, a Enderrock TV i interpretarà la cançó "Revolució", un cant optimista que estrenarà al Festival BarnaSants. El cantautor Gerard Sesé visitarà l'espai musical perquè aquest mes ha publicat No sóc jo (autoeditat, 2016), que es pot aconseguir amb la primera revista Enderrock d'aquest any. És un treball artesanal, enregistrat a casa, on l'artista surt de l'armari. Dimarts cantarà "El venedor de matalassos". 

El duet format per Laura Collet (veu i guitarra) i Laly Rodríguez (guitarra) debuta en un projecte de pop-folk amb aires mediterranis i llatins, Aila, i dimecres parlaran del seu primer disc, Light Your Shadow (autoeditat, 2015). Dijous serà un dia jazzístic, i és que els protagonistes seran el trio Àrid. Amb referències al folk i rock americà, han teixit Town and Country (Bones Festes, 2015) i a Enderrock TV interpretaran "Crit". La tercera aventura en format de llibre-disc de The Pinker Tones els porta a Londres. Divendres descobrirem una mica més la història del duet electrònic amb la cançó "Alex".

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, aila, montse castellà, el punt avui tv, la xarxa, televisió, enderrock tv, gerard sesé, àrid, the pinker tones