El so popular de la Dharma

La Companyia Elèctrica Dharma segueix de gira per teatres i auditoris

| 31/01/2016 a les 07:00h

Fins a l'abril podrem gaudir del directe incandescent de la Companyia Elèctrica Dharma, que estarà acompanyada de colles i músics de la cultura tradicional i popular de cada localitat on vagin. Després la formació santseca farà una parada indefinida. 
Companyia Elèctrica Dharma. Foto: David Ruano

Després de la gira de retorn del 40è aniversari i amb les quatre dècades més que celebrades, la Dharma torna als escenaris amb el lema Que no es perdi aquest so!, i és per això que actuarà al costat de formacions de música popular i tradicional de les localitats on vagin. 

La nova llista de concerts va començar a Castellbisbal (23 de gener), i ja tenen confirmades actuacions al Teatre Kursaal de Manresa (12 de febrer) amb la col·laboració de la Colla de Geganters de la ciutat, la Coral Incordis, la colla de bastoners Manrússia Van del Pal, la colla castellera Tirallongues i els diablons de Xàldiga; al Teatre Auditori de Vilafranca del Penedès (28 de febrer); al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (18 de març) al costat de la colla castellera Nens del Vendrell, els grallers i timbalers del Baix Penedès, la colla Esbart Vila del Vendrell La Lira, la colla ball de bastons del Vendrell i la colla l'Embarcada; al Teatre del Mercat de Ripollet (1 d'abril) amb la colla de grallers del municipi, i al Teatre Municipal d'Olot (9 d'abril) amb la colla Grallers d'Olot, la colla L'Esbart Olot i la colla L'Esbart Marboleny. Les entrades es poden comprar a través del seu web
Arxivat a: Enderrock, companyia elèctrica dharma, dharma