Pol Cruells i Milú a Enderrock TV

Completen la setmana musical Núria Graham, Showarma i els Falafels i VerdCel

| 08/02/2016 a les 15:00h

Aquesta setmana aterren a l'espai musical i televisiu Enderrock TV cinc artistes que es mouen pel folk, l'indie, la fusió i el pop-rock: Núria Graham, Pol Cruells, Showarma i els Falafels, Milú i VerdCel.
Pol Cruells. Foto: Joan Locubiche

Dilluns subterrani. Considerada per la crítica dels Premis Enderrock 2016 com a millor disc en llengua no catalana pel debut Bird Eyes (El Segell del Primavera 2015), la vigatana Núria Graham s'ha inspirat en les històries que amaga la sala Jazz Cava de Vic al seu nou EP In The Cave (El Segell del Primavera, 2016). El 12 de febrer el presentarà al primer concert del cicle Curtcircuit, i a Enderrock TV interpretarà "Miànigues". 

Dimarts espacial. Pol Cruells serà el segon artista de la setmana i arribarà a l'espai musical amb un viatge per la world music, el nou disc Astronauta de terrat (Microscopi, 2015), i cantarà la cançó homònima.

Dimecres terrenal. Les noves cançons de Showarma i els Falafels a l'àlbum Elements (Kasba Music, 2016) revelen una nova aposta de fusió. "El poble" n'és un dels temes, que cantaran en directe. 

Dijous amorós. Un món per descobrir (Música Global, 2016) és el primer disc de Milú, un trio jove de pop-rock que canta dolces melodies amoroses i que interpretarà "Vine amb mi".

Divendres de referents. Per acabar la setmana, VerdCel visitarà Enderrock TV per presentar un nou recull de revisitacions del seu referent d'Alcoi Ovidi Montllor a Del cor a les mans (autoeditat, 2015). Hi cantarà "Montserrat". 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, la xarxa, el punt avui tv, núria graham, pol cruells, showaema i els falafels, milú, vercel, televisió