Frank Montasell debuta en solitari

El guitarrista de Marina BBFace & The Beatroots publicarà el seu primer disc

| 13/02/2016 a les 15:00h

El pop-rock, soul i funk pel qual ha militat sempre Frank Montasell desembocarà en un primer disc en solitari el proper 19 de febrer, titulat Mai és massa (DiscMedi, 2016). El guitarrista de Marina BBface & The Beatroots, Llúmia i Sol Lagarto fa un pas endavant per liderar en veu pròpia una nova banda.

Foto: Juan Miguel Morales


Frank Montasell
és d'aquelles persones que sense música no podrien viure. L'ha acompanyat tota la vida i segons explica "hi ha discos i cançons que ens recorden qui som i d'on venim". Per a ell, Michael Jackson va ser el primer, seguit d'AC/DC i Supertramp

Mai és massa (DiscMedi, 2016) és el seu primer disc en solitari, però el considera un pas més en la seva trajectòria: "És com una continuació de la meva carrera. L’evolució és com el temps, que es dilata i es contrau capritxosament. Ara sento que faig un pas lògic que feia temps que necessitava: defensar les meves cançons amb la veu". 

Pop, rock, funk i soul es posen al servei d'un disc "com els d'abans, amb una secció de vents, cordes, cors femenins i col·laboracions de luxe, realitzat amb molta cura fins a l’últim detall”. El disc arribarà a les botigues el proper 26 de febrer i en format digital a partir del dia 19.

Arxivat a: Enderrock, pop-rock, marina bbface & the beatroots, frank montasell, soul, funk, mai és massa