Poesia i pintura musicada a Enderrock TV

Els protagonistes de la setmana són Lu Rois, Tornem a Sau, Quico Tretze, Eira i Ultraido

| 22/02/2016 a les 15:00h

Encarem l'última setmana de febrer al programa musical amb quatre propostes d'autor que presenten el seu debut discogràfic i un homenatge a Sau. De dilluns a divendres, Enderrock TV s'emet a El Punt Avui TV i a una vintena de televisions de la xarxa. 

Tornem a Sau. Foto: Arxiu del grup


Dilluns viatger. Encetem la setmana amb la cantautora vallesana Lu Rois i el seu primer disc, Camí del far (autoeditat, 2015). Des dels 9 anys que toca el piano, i ara ha decidit compondre cançons pròpies. A Enderrock TV podrem escoltar "Passejades nocturnes". 

Dimarts de records. Anem enrere fins als anys noranta, i és que el grup d'homenatge Tornem a Sau revisitarà la cançó "Fa molt temps que no sé res de tu", de la mítica banda de rock català. 

Dimecres de descoberta. L'igualadí Quico Tretze ha teixit un primer disc d'autor poètic, titulat Perdut e Amat (autoeditat, 2015), i presentarà una de les cançons a la petita pantalla: "El vals de l'oli". 

Dijous pictòric. El lleidatà Miquel Allué ha militat en bandes com Pull My Strings i ara desenvolupa el seu alter ego musical sota el nom d'Eira. El seu debut en solitari, Magritte (Eira Records, 2016), pren com a referència el pintor belga i la sonoritat indie-rock i folk. A l'espai musical presentarà una de les peces de caràcter més intimista, "El ciclón". 

Divendres renovador. Ultraido debuta en català traduït com Ultranat (autoeditat, 2016), un EP de quatre cançons de pop alternatiu. 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, televisió, lu rois, tornem a sau, quico tretze, eira, ultraido, la xarxa, el punt avui tv