Joana Serrat i Animal a Enderrock TV

Judit Neddermann, Ariana Barrabés i Ramon Mirabet també són protagonistes

| 07/03/2016 a les 15:00h

L'actualitat musical arriba a la petita pantalla la segona setmana de març a través del programa diari Enderrock TV. La periodista Elisenda Soriguera presenta cinc propostes dels Països Catalans de dilluns a divendres: Ariana Barrabés, Ramon Mirabet, Animal, Judit Neddermann i Joana Serrat.

Judit Neddermann. Foto: Juan Miguel Morales


Dilluns sefardita. A finals de setmana Ariana Barrabés aterrarà al Born de Cançons, concretament dissabte 12 de març (20 h), amb l'espectacle Cantádme galanica. La màgia en la veu de la dona sefardita. Melodies judeoespanyoles de tradició oral a veu i guitarra emocionants i colpidores, com ara "Morena me llaman", que interpretarà a Enderrock TV. 

Dimarts corprenedor. Ramon Mirabet està de gira arreu del territori amb el segon disc, Home Is Where The Heart Is (Warner Music, 2016). Les properes parades són Barcelona (10 de març), Girona (18 de març) i Parets del Vallès (20 de març) i també a l'espai musical Enderock TV, en la nocturnitat del qual interpretarà "Wake Up". 

Dimecres íntim. La maresmenca Judit Neddermann presentarà "Didi", una cançó d'amor que forma part del seu segon àlbum, Un segon (Satélite K), i que presentarà l'1 d'abril al cicle EnciSAT!

Dijous mestís. Els vallesans Animal inundaran el plató de pop mestís amb tocs de soul i funk amb el senzill "Només amb tu", una cançó encomanadissa que forma part del debut Més enllà de les paraules (Halley Records). 

Divendres indie. L'osonenca Joana Serrat ha donat a conèixer el seu nou treball, una preciositat a cavall de l'indie-folk d'arrels americanes titulat Cross The Verge (El Segell del Primavera). "Cloudy Heart" és el tema que ha escollit per al programa. 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i els divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.
Arxivat a: Enderrock, born de cançons, ramon mirabet, ariana barrabés, judit neddermann, animal, joana serrat, televisió, la xarxa, enderrock tv, joana, serrat, enderrock