Et convidem a la festa del Sona9

Dimecres 16 de març Trau i Est Oest actuaran a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 11/03/2016 a les 06:59h

Per celebrar que arriba la XVI edició del Sona9, els guanyadors de les dues últimes edicions, Trau i Est Oest, s'encarregaran d'obrir el nou curs. Els grups actuaran a la festa del #16Sona9 que se celebrarà dimecres 16 de març a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. 


En aquest doble concert podrem escoltar abans que ningú les noves cançons dels vigatans Est Oest. Per als guanyadors del 2015 aquesta serà la primera aparició en públic després de gravar el primer disc, que sortirà pels volts de Sant Jordi. Les invitacions ja es poden demanar a través d'aquest enllaç.

La festa la tancarà el quartet Trau, que celebrarà el Premi Enderrock al grup revelació del 2015 amb la seva col·lecció de cançons de pop i psicodèlia, incloses en el disc Déu Vos Guard (DiscMedi 2015). 

Així s'engega una nova temporada del Sona9 2016: la plataforma de grups emergents de Catalunya posa en marxa la XVI edició amb una nova convocatòria per a tots aquells grups emergents que s'hi vulguin presentar. S'hi poden inscriure fins al 20 d'abril, i així prendran part d'aquesta iniciativa organitzada per Enderrock, iCat.cat i Televisió de Catalunya amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Autor, a més del patrocini d'Estrella Damm.

Arxivat a: Enderrock, Antiga Fàbrica Estrella Damm, Est Oest, Trau, Sona9, Barcelona