Manel i Elefantes a la Porta Ferrada

El festival de la Costa Brava presenta la 54a edició

| 22/03/2016 a les 14:30h

Després de conèixer, a principi de gener, que Manolo García i Estopa seran enguany al Festival de la Porta Ferrada, la cita estiuenca de Sant Feliu de Guíxols ha presentat la programació completa, que comptarà amb les actuacions de Manel, Elefantes, Macedònia, Omara Portuondo i Diego El Cigala, entre d'altres. 

Manel. Foto: Arnau Valls


El 54è Festival de la Portada Ferrada es desplegarà els mesos de juliol i agost a Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava. Els primers a actuar seran el duet jazzístic del guitarrista Pat Metheny i el contrabaixista Ron Carter (15 de juliol). Es van conèixer l'any passat al festival de jazz de Detroit als Estats Units i ara passegen plegats pel passat i el present del gènere. Els qui també es van conèixer l'any passat dalt dels escenaris i enguany arriben al festival són Omara Portuondo i Diego El Cigala. El cantaor acompanyarà la cantant cubana amb motiu del seu 85è aniversari (16 de juliol).

Manel faran parada a la Portada Ferrada (20 d'agost), en el marc de la gira estiuenca de presentació del seu nou disc, Jo competeixo (Warner, 2016), que sortirà a la venda el 8 d'abril. La música familiar arribarà de la mà de Macedònia (7 d'agost) i amb l'espectacle El petit príncep (6 d'agost), l'exitós musical de Manu Guix, Àngel Llàcer i La Perla 29.

L'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (CONCA) interpretarà un repertori dual i d'extrems, dels clàssics populars als Beatles, i dues obres de Bach amb violí solista (5 d'agost). Una altra de les grans bandes de la història de la música moderna a qui es retrà homenatge és Queen, amb la banda tribut God Save The Queen (24 de juliol). 

Manolo García va ser un dels primer confirmats (23 de juliol) amb el preludi d'Ivette Nadal, juntament amb Estopa (9 d'agost). Al festival també hi actuaran Caravan Palace i Carlos Sadness (15 d'agost), Hombres G i Duncan Dhu (16 d'agost), Izal i Elefantes (1 d'agost), entre altres. 

Les entrades ja estan a la venda a través del web del festival.
Arxivat a: Enderrock, festivals, porta ferrada