Familiaritzar-se amb el hard rock

Diumenge 3 d'abril l'espectacle 'Heavy per Xics' arriba al Bornet de Cançons

| 28/03/2016 a les 07:00h

D'entrada pot semblar agosarat: hard rock i heavy per a públic familiar? Contra tot pronòstic, sí, és possible. I combinat amb música popular de casa nostra esdevé un còctel (sense alcohol) d'allò més atrevit i deliciós. Heavy per Xics arriba al Bornet de Cançons el proper 3 d'abril amb els ritmes més contundents.

Heavy per Xics. Foto: Xavier Mercadé


Imagineu "Al vent" de Raimon portat al terreny del mètal en la línia Iron Maiden? Quina relació musical tenen "Smoke On The Water" i "El Joan petit quan balla"? Com sonaria "The Final Countdown" rebatejada com a "El meu pare és heavy"?

L'espectacle de Heavy per Xics, sota la direcció artística de Joanjo Bosk, recorre a través de ritmes contundents el cançoner popular català i grans himnes del hard rock que tots tenim interioritzats. L'experiment es va presentar a l'Acustiqueta de l'any 2014 a Figueres i des d'aleshores ha recorregut el territori català.

El proper diumenge 3 d'abril (12 h) arribarà a la capital catalana al Bornet de Cançons, el cicle de música familiar del Born Centre de Cultura i Memòria. Les entrades valen 8 euros per a adults i 4 euros per a nens i nenes d'entre 4 i 12 anys.  
Arxivat a: Enderrock, familiar, infantil, heavy per xics, barcelona, born, bornet de cançons, heavy, hard rock