Love of Lesbian inauguraran l'Strenes

Aquest dissabte 2 d'abril actuaran en un terrat de Girona

| 30/03/2016 a les 10:30h

La banda del Baix Llobregat serà l'encarregada de llançar el tret de sortida a la quarta edició del festival Strenes des del terrat de l'Oficina de Turisme de la capital gironina. El concert sorpresa tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de 7 de la tarda, i el grup hi presentarà un tast del seu darrer disc, El poeta Halley (Warner, 2016).

Love of Lesbian. Foto: Noemí Elias


El que havia pronosticat Tomàs Molina en un vídeo fa una setmana es complirà en el camp musical, i és que més que el cometa, aquest dissabte 2 d'abril es podran veure i escoltar les cançons del nou disc de Love of Lesbian, titulat El poeta Halley (Warner, 2016), des del Pont de Pedra de Girona. 

Amb aquesta acció d'altura el festival Strenes engega una nova edició; una tradició que l'any passat va iniciar Sopa de Cabra. El concert serà a dos quarts de 7 al terrat de l'Oficina de Turisme de Girona.

L'Strenes ja ha venut el 65% de les entrades per a la quarta edició abans que comenci la cita gironina. Ja no en queden per als concerts de Sopa de Cabra, Macaco, Adrià Puntí i Els Catarres, mentre que s'estan a punt d'exhaurir els abonaments per veure la Simfonia de les pedres i el vent (homenatge a Sangtraït), Núria Graham i Reggae per Xics.
Arxivat a: Enderrock, terrat, festivals, strenes, girona, love of lesbian, el poeta halley, sorpresa