La música negra s'instal·la a la vila de Gràcia

Frank Montasell i Blackcelona Soulsisters, protagonistes d'abril del cicle Blackstage

| 01/04/2016 a les 07:00h

Frank Montasell serà l'encarregat d'actuar el primer divendres d'abril al cicle de música negra barceloní Blackstage, mentre que a la meitat de mes la sala barcelonina s'inundarà de les veus de les reines del soul català. 

Frank Montasell. Foto: Juan Miguel Morales.

El cicle Blackstage acosta la música negra des del soul, funk o groove a la sala Almodobar del barri de Gràcia de Barcelona (C. Grassot, 36). Aquest divendres 1 d'abril Frank Montasell, després de deu anys acompanyant artistes com Marina BBface & The Beatroots, debuta en solitari amb el disc Mai és massa (Discmedi, 2016). 

El cap de setmana del 16 d'abril s'organitza una bona festa per presentar el disc Blackcelona 3, Soul Sisters from the city of Barcelona. Per celebrar el llançament d'aquest disc, a la festa hi actuaran moltes artistes que es poden escoltar com LeilaMampön & Amparo Sterlich Esmeralda Colette, que interpretaran en format acústic alguna de les cançons del seu repertori.

La tercera actuació de l'abril tindrà lloc el dia 30, de la mà de Casimiro Funk i La Funkoteka. Dues visions diferents d'interpretar el funk: Casimiro Funk s'acosta a aquest gènere musical d'una manera instrumental mentre que l'explosió de La Funkoteka en directe barreja funk, hip-hop i rock. 
Arxivat a: Enderrock, La Funkoteka, Casmiro Funk, Blackcelona, frank montasell, barcelona, gràcia, blackstage