La llum que il·lumina Gossos

Els manresans presenten "La llum que portes dins", el primer avançament del seu proper disc

| 03/04/2016 a les 07:00h

Després de l'estiu, concretament al setembre, els manresans Gossos publicaran el seu tretzè disc. De moment han presentat el senzill "La llum que portes dins" amb imatges de la capital del Bages.
Gossos. Foto: Arxiu Enderrock.

El proper àlbum de Gossos, que sortirà al mes de setembre, encara no té nom. El grup ha avançat la primera cançó en un videoclip enregistrat a la seva ciutat natal. 

Aquest nou àlbum parla de com les persones són el motor més important per materialitzar una transformació. Perquè l'espera fins al setembre no es faci tan llarga, Gossos n'avancen el primer senzill, "La llum que portes dins". La ciutat de Manresa ja s'ha fet seva la cançó per, tal com diu el grup de música, 'transformar la mirada dels seus ciutadans'.


Tot i que el proper mes de maig volien tancar la gira 22, sembla que això no serà així a causa de la insistència de moltes poblacions per veure'ls en directe durant els mesos d'estiu. Per aquest motiu, Gossos han acabat cedint a les peticions i allargaran la gira. El proper 9 d'abril actuaran al teatre del Centre Cultural de Terrassa, el 13 de maig seran a Manresa (teatre Kursaal), el 20 de maig seran a Lloret de Mar (Teatre Costa Brava Sud) i el 28 de maig a la Patum de Berga.
Arxivat a: Enderrock, gossos, nou disc, manresa, cançó, pop-rock, la llum que portes dins