Lluís Llach actuarà en l'Homenatge a València

El músic participarà a l'acte que organitza Acció Cultural del País Valencià el 23 d’abril a la plaça de bous

| 01/04/2016 a les 14:30h

Acció Cultural del País Valencià celebrarà una festa política i musical amb un 'Homenatge a València' el 23 d'abril a la mítica plaça de bous, una reivindicació en favor de la llengua i cultura amb la presència d'una cinquantena d'artistes dels Països Catalans. En el cartell destaquen els noms de Lluís Llach –que recordarà Muriel Casals–, Al Tall, Feliu Ventura, Aspencat o Smoking Souls.


L’any 2000 Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va celebrar la diada del 25 d’abril a la plaça de bous de València per darrera vegada, en un acte musical que històricament havia pres el relleu del festival Tirant de Rock. El govern del PP va impossibilitar que la festa es repetís durant quinze edicions, però enguany es recupera la iniciativa amb motiu de la Diada del País Valencià, amb un festival de música i cultura popular.

Rescatant el lema de l’edició del 2001, que mai va tenir lloc, la plaça de bous acollirà el proper 23 d’abril un Homenatge a València. La reivindicació de la llengua, la cultura i la festa inaugurarà les actuacions a les 20 h amb l’etiqueta #Tornem.

Durant la vetllada, la programació inclourà un ampli repertori de l’escena valenciana amb les intervencions, entre d'altres, d’Al Tall, Carraixet, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Borja Penalba amb Ovidi al Cub, Aspencat, Prozak Soup, Clara Andrés i Manuela Landes, un homenatge als cantants Paco Muñoz i Lluís Miquel, a més de la presència de Lluís Llach, que protagonitzarà una de les intervencions més esperades de la nit. A més, hi haurà representacions de la cultura popular d’arreu dels Països Catalans amb castellers, trabucaires i muixerangues.

Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock, plaça de bous, país valencià, acpv, diada, 25 abril, lluís llach, 23 abril, valència