'You Poni', nou disc d'Oques Grasses

El 22 d'abril sortirà a la llum el tercer disc dels osonencs

| 06/04/2016 a les 11:59h

La fal·lera americana queda pal·lesa al nou disc d'Oques Grasses. Els osonencs han actuat recentment als Estats Units, i potser per això han titulat el tercer àlbum You Poni, que editarà el segell Beverly Hills Records. O potser no, qui sap. Els set músics són els reis de marejar la perdiu!

Oques Grasses. Foto: Xevi Abril


You Poni (Beverly Hills Records, 2016) serà el nou treball d'Oques Grasses. Després de Un dia no sé com (autoeditat, 2013) i Digue-n'hi com vulguis (Chesapik, 2014), el 22 d'abril sortirà en descàrrega gratuïta a través del seu web la nova remesa de cançons. El disc contindrà deu cançons, de les quals cinc ja es poden escoltar des de fa mesos (aquí les podeu sentir).

En principi You Poni havia de sortir al maig, però tal com han anunciat en una nota de premsa "al final ens hem flipat i traurem el disc abans". Així que la vigília de Sant Jordi publicaran l'àlbum, i el 29 d'abril sortirà en format físic. 

Pel que fa al títol, en la línia dels anteriors "no vol dir res i ho vol dir tot", han anunciat. El que sorprèn és el segell, una discogràfica americana que edita discos de pop, rock, jazz i música instrumental d'autors com Chet Baker, Al Martino o Frankie Randall.

Oques Grasses començaran la gira de presentació de les noves cançons a final de mes i actuaran a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat (30 d'abril), al Festival el Tingladu de Vilanova i la Geltrú (7 de maig), Londres (12 de maig), Cardiff (13 de maig), València (14 de maig), al Festival Ceba’t de Sabadell (21 de maig), a Manacor (Mallorca) – Festes de la Primavera (4 de juny), al Born de Cançons a Barcelona (16 de juny), Prats de Lluçanès (18 de juny), per la Revetlla de Sant Joan (ben aviat anunciaran el municipi) i a les festes de Sant Marçal de Marratxí, a Mallorca (29 de juny). 

Els osonencs també han publicat la imatge de la portada:

Arxivat a: Enderrock, osona, nou disc, oques grasses, you poni, reggae