L'emoció de La Folie

Aquest diumenge 10 d'abril els barcelonins presenten el seu primer àlbum

| 08/04/2016 a les 06:59h

El grup barceloní ha publicat recentment Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016), un recull de les emocions més sinceres de la banda, i a final de setmana l'estrenen en directe a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A la revista digital EDR sortejàvem dues entrades dobles, i ja en tenim les guanyadores!
La Folie. Foto: Patricia Burrieza.

El 2015 va ser un any de premis per a La Folie: van ser guardonats al Concurs de Joves Talents de Castelldefels, el Concurs de Covers del Cruïlla i també el Track Vendrell. El darrer els va obrir les portes per fer realitat i enregistrar el seu primer disc, Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016): "En el pla personal és una pujada d'autoestima molt bonica el fet que la gent valori d'aquesta manera la teva música i el teu projecte, que el tens a dins i encara no ha sortit del tot a l'exterior", afirma la cantant, Paula Giberga. 

La Folie uneix sonoritats diverses, des del pop fins al fun, el reggae i el soul. El fil conductor és la paraula, però Giberga hi afegeix: "És emoció pura i dura, traiem tot el que tenim a dins, i per això no podem dir que tinguem cap estil concret. Tota la banda entenem la música com a emoció, i d'aquí és d'on surten la majoria de coses que pensem". Les seves cançons parlen de temes ben diversos: s'atreveixen a encarar la mort, el futur, les relacions que no funcionen, però també l'esperança, els projectes i la vida. 



Entrades per a l'estrena!

Diumenge 10 d'abril La Folie presentarà les noves cançons a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona, on participaran els músics que han col·laborat al disc, entre els quals Àngela Furquet i Joan Rovira. A la revista digital EDR sortejàvem dues entrades per assistir aquest concert, i ja en tenim les guanyadores: Maria Cors i Sarai Bernadà.
Arxivat a: Concursos, la folie, paula giberga, barcelona, entrades, concurs, traficants de somnis, joan rovira