L'emoció de La Folie

Aquest diumenge 10 d'abril els barcelonins presenten el seu primer àlbum

| 08/04/2016 a les 06:59h
Arxivat a: Concursos, traficants de somnis, concurs, entrades, barcelona, paula giberga, la folie, joan rovira
El grup barceloní ha publicat recentment Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016), un recull de les emocions més sinceres de la banda, i a final de setmana l'estrenen en directe a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A la revista digital EDR sortejàvem dues entrades dobles, i ja en tenim les guanyadores!
La Folie. Foto: Patricia Burrieza.

El 2015 va ser un any de premis per a La Folie: van ser guardonats al Concurs de Joves Talents de Castelldefels, el Concurs de Covers del Cruïlla i també el Track Vendrell. El darrer els va obrir les portes per fer realitat i enregistrar el seu primer disc, Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016): "En el pla personal és una pujada d'autoestima molt bonica el fet que la gent valori d'aquesta manera la teva música i el teu projecte, que el tens a dins i encara no ha sortit del tot a l'exterior", afirma la cantant, Paula Giberga. 

La Folie uneix sonoritats diverses, des del pop fins al fun, el reggae i el soul. El fil conductor és la paraula, però Giberga hi afegeix: "És emoció pura i dura, traiem tot el que tenim a dins, i per això no podem dir que tinguem cap estil concret. Tota la banda entenem la música com a emoció, i d'aquí és d'on surten la majoria de coses que pensem". Les seves cançons parlen de temes ben diversos: s'atreveixen a encarar la mort, el futur, les relacions que no funcionen, però també l'esperança, els projectes i la vida. Entrades per a l'estrena!

Diumenge 10 d'abril La Folie presentarà les noves cançons a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona, on participaran els músics que han col·laborat al disc, entre els quals Àngela Furquet i Joan Rovira. A la revista digital EDR sortejàvem dues entrades per assistir aquest concert, i ja en tenim les guanyadores: Maria Cors i Sarai Bernadà.