Anunciem els guanyadors de dos lots de productes de la Fira del Disc Independent
Aquest dissabte 18 de juny arriba la segona edició de l'Harmònica – Fira del Disc Independent a Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem dos lots de productes exclusius i ja tenim guanyadors!
Sortegem dos lots de productes de l'Harmònica!
L'Harmònica – Fira del Disc Independent es presenta com un espai de trobada entre tots els agents musicals: editors, discogràfiques, músics i també el públic. A Enderrock.cat ens preparem per a la segona edició i sortegem dos lots de productes exclusius.
Anunciem els guanyadors de 2 entrades dobles per al concert d'Obeses d'aquest dissabte 11 de juny
Els osonencs Obeses actuaran en format elèctric aquest dissabte 11 de juny al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. A Enderrock.cat hem engegat un concurs de dues entrades dobles per a assistir-hi i ja tenim guanyadors!
Sortegem 2 entrades dobles aquest dissabte 11 de juny
Les cançons de Monstres i princeses (Música Global, 2015) s'enlairaran aquest dissabte 11 de juny al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. A Enderrock.cat disposem de dues entrades dobles per assistir-hi. Llegeix i participa!
Fa quatre anys que els bascos no trepitjen escenaris catalans
La banda de Gernika arriba a Catalunya després de 15 sold out consecutius al País Basc. Ken Zazpi actuarà aquest dissabte a les 20.30 h a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem 5 entrades dobles per al concert, i ja en tenim els guanyadors!
Aquest dijous 18 de maig Oriol de Balanzó i Guillamino presenten molt ben acompanyats el repertori seixanter actualitzat
Darrere de La Pols i l'Era (BankRobber, 2016) s'hi amaguen Oriol de Balanzó i Guillamino. Però per renovar sàmplers dels seixanta han tingut la col·laboració d'una llarga llista de col·laboracions, una dotzena dels quals els acompanyaran en directe aquest vespre a les 21 h a l'Auditori. A Enderrock.cat i EDR disposàvem de 5 entrades dobles, i en aquesta notícia n'anunciem els guanyadors!
El 18 de maig presenten per primera vegada l'espectacle d'aires seixanters a l'Auditori de Barcelona
Guillamino i Oriol de Balanzó són els responsables del projecte La Pols i l'Era, un espectacle on agafen sàmplers dels anys seixanta per convertir-los en música actual. Els músics s'han acompanyat de quinze artistes, que tot seguit us presentem, i interpretaran el seu repertori el 18 de maig a l'Auditori de Barcelona. Hi vols anar? 
Sortegem 5 entrades per al concert del grup basc a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona el 21 de maig
Els bascos Ken Zazpi fa quatre anys que no actuaven a Barcelona i per a la presentació del seu vuitè disc, Phoenicoperus (Elkar, 2015), faran parada a terres catalanes el dissabte 21 de maig (20.30 h) a la sala [2] de l'Apolo. A Enderrock.cat disposem de 5 entrades dobles. T'hi apuntes?
Anunciem els guanyadors de 5 entrades dobles per al concert d'aquest dimecres 11 de maig
Aquest dimecres 11 de maig el Club de Cultura TR3SC bufarà les espelmes del desè aniversari en una vetllada musical a la sala Barts de Barcelona amb molts artistes catalans. A Enderrock.cat sortejàvem 5 entrades dobles, i ja en tenim els guanyadors!
Sortegem 5 entrades dobles per al concert d'aniversari del proper dimecres 11 de maig
El Club de Cultura TR3SC compleix deu anys i ha organitzat una bona festa a la sala Barts de Barcelona per celebrar-ho amb la Sant Andreu Jazz Band, David Carabén, Sara Pi, Mazoni i Joan Colomo, entre altres. A Enderrock.cat disposem de cinc entrades dobles per assistir-hi. Us hi apunteu? 
Anunciem els guanyadors del primer disc de la cantant i pianista de la Seu d'Urgell
Les Philosophades (autoeditat, 2016) d'Ariana Abecasis estan impreses al seu primer disc, que presentarà aquest divendres 29 d'abril al Centre Cultural Albareda de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem dos exemplars del debut, i ja en tenim els guanyadors!
Sortegem dues còpies físiques del debut 'Philosophades'
Aquest divendres 29 d'abril Ariana Abecasis presentarà en un concert gratuït al CC Albareda de Barcelona el seu primer llarga durada, Philosophades (autoeditat, 2016). A Enderrock.cat sortegem dues còpies fisíques del disc!
Al concert-vermut presentació hi actuaran Animal, Quico Tretze, Rèd Perill i Enric Verdaguer
Del 21 al 24 de juliol Igualada acollirà la 28a edició del festival Anòlia. De moment, només s'ha confirmat el final de gira de la Companyia Elèctrica Dharma amb Comediants, i demà es presentarà la programació completa. A Enderrock.cat sortejàvem 15 invitacions dobles per al concert-vermut de presentació, i ja en tenim els guanyadors!
La 28a edició del festival igualadí se celebrarà del 8 al 24 de juliol
Una tretzena d'actuacions dels principals noms de l'escena catalana protagonitzaran el cartell de l'Anòlia 2016. El dimarts 26 d'abril es presentarà la programació a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb un concert-vermut per als assistents. A Enderrock.cat sortegem 15 invitacions dobles. Hi vols anar?
Anunciem els guanyadors de 5 exemplars de 'El llibre blau de Blaumut'
A Enderrock.cat ens avancem a Sant Jordi i aquesta setmana sortejàvem cinc exemplars de El llibre blau de Blaumut (Columna, 2016), una immersió a l'univers del quintet que ha introduït arranjaments clàssics al pop actual. En aquesta notícia anunciem els guanyadors. Feliç Sant Jordi!
El llibre inclou una cançó inèdita i il·lustracions del cantant i guitarrista Xavi de la Iglesia
Una de les novetats musicals i literàries d'aquest Sant Jordi és El llibre blau de Blaumut (Columna, 2016), una immersió a l'univers del quintet que ha introduït arranjaments clàssics al pop actual. A Enderrock.cat disposem de cinc exemplars del llibre. Llegeix i participa!
Anunciem els guanyadors de 2 entrades dobles per al concert de presentació d'aquest dijous
Aquest dijous 21 d'abril PinkPoni aterra a la sala Luz de Gas de Barcelona amb el seu primer disc, Diumenges (Satélite k, 2016). A Enderrock.cat sortejàvem dues entrades, i ja en tenim els guanyadors! 
Sortegem dues entrades dobles per a la presentació del nou disc dels barcelonins
Aquest dijous 21 d'abril la banda barcelonina PinkPoni presentarà a la sala Luz de Gas de Barcelona el seu primer disc, Diumenges (Satélite k, 2016). A Enderrock.cat disposem de dues entrades dobles per ssistir-hi. Hi vols anar?
Anunciem els guanyadors d'entrades dobles per al concert de presentació de Paula Grande
Paula Grande acaba de publicar el seu debut discogràfic, Viatge interestel·lar (Little Red Corvette Records, 2016). Aquest dissabte 16 d'abril iniciarà la gira de presentació en el marc del festival Strenes de Girona. A Enderrock vam engegar un concurs per sortejar dues entrades dobles, i ja en tenim els guanyadors!
Aquest diumenge 10 d'abril els barcelonins presenten el seu primer àlbum
El grup barceloní ha publicat recentment Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016), un recull de les emocions més sinceres de la banda, i a final de setmana l'estrenen en directe a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A la revista digital EDR sortejàvem dues entrades dobles, i ja en tenim les guanyadores!
Aquest dissabte el casal Quico Sabaté de Sant Celoni celebra quinze anys
Zoo, Kop, Smoking Souls i At Versaris seran els encarregats de musicar l'aniversari del casal santceloní. A Enderrock.cat sortejàvem dues entrades dobles per al concert i ja tenim els guanyadors!
Sortegem dues entrades dobles per al concert del 15è aniversari del casal Quico Sabaté
Zoo, KOP, At Versaris i Smoking Souls seran els protagonistes del concert que organitza el casal Quico Sabaté de Sant Celoni per celebrar el 15è aniversari aquest dissabte, 19 de març. A Enderrock.cat disposem de dues entrades dobles per assistir-hi, t'hi apuntes?
Anunciem els guanyadors 5 discos recopilatoris del festival folk de Ponent
La nova edició del festival Músiques Disperses (MUD) a Lleida arriba amb un disc dels artistes que hi participen sota el braç. Es tracta d'un àlbum recopilatori amb cançons de Xarim Aresté i el Conjunt del Miracle Sieben entre altres, que desfilaran per Ponent del 10 al 13 de març. A Enderrock i Sons de la Mediterrània sortejàvem 5 àlbums i ja tenim els guanyadors!
Aquest dijous, 10 de març, presentarà el seu segon disc a la sala barcelonina
El santfeliuenc forma part del cartell del festival Guitar BCN, i aquest dijous, 10 de març, aterrarà de nou a la sala Apolo de Barcelona per presentar l'àlbum Home Is Where The Heart Is (Warner Music, 2016). A Enderrock.cat sortejàvem dues entrades dobles per al concert i ja tenim guanyadors!
Vols anar al concert del valencià aquest divendres a Barcelona?
El cicle de música de mercat Born de Cançons presenta aquest mes dues propostes valencianes: Òscar Briz (11 de març) i Senior i el Cor Brutal (31 de març). Aquesta setmana és el torn del bandautor rocker d'Alcúdia, que retorna a una pàtria perduda amb el seu darrer disc Entre llums i ombres (Mésdemil, 2015). A Enderrock.cat disposem d'entrades dobles per a la cita. Hi vols anar? 
Sortegem 2 entrades dobles per al concert del santfeliuenc d'aquest dijous, 10 de març
L’any passat Ramon Mirabet va tancar la gira del seu primer disc a la sala Apolo de Barcelona i, no podria ser d’una altra manera, aquest és un dels espais que acollirà la presentació de les noves cançons. El santfeliuenc hi actuarà aquest dijous 10 de març a les 21 h dins el Guitar BCN. A Enderrock.cat sortegem dues entrades doble per a la cita!
Sortegem 5 discos recopilatoris de la nova edició del festival lleidatà
Del 10 al 13 de març arriba una nova edició del festival de folk Músiques Disperses a Lleida, en el qual actuaran Xarim Aresté i el Conjunt del Miracle, Sieben, Vieux Farka Touré, The Optic Nerve i BaBa Zula. Per anar escalfant motors, a Enderrock i Sons de la Mediterrània sortegem 5 discos amb un recull de les cançons dels protagonistes!
Aquest dijous els empordanesos actuen al Hard Rock Cafè de Barcelona
Una de les bases d'operacions rock'n'rolleres de la capital catalana és la sala Hard Rock Cafè. Aquest dijous The Gruixut's presentaran el seu darrer disc, i a Enderrock.cat sortejàvem un sopar per a dues persones: ja en tenim els guanyadors! Si no t'ha tocat també hi pots anar, perquè l'entrada és gratuïta.
El dijous 25 de febrer The Gruixut's actuaran al Hard Rock Cafè BCN, i sortegem un sopar per a dues persones!
Si no enteneu la vida sense rock'n'roll, sabreu que un dels centres neuràlgics del gènere a Barcelona és el Hard Rock Cafè. El proper dijous 25 de febrer l'electricitat anirà a càrrec de The Gruixut's, i a Enderrock sortegem un sopar per a dues persones per gaudir del concert amb la panxa plena!
Xarim Aresté presenta cadascun dels músics que l'acompanyen avui a l'Auditori
El segon disc de Xarim Aresté, La rosada (BankRobber, 2015), guardonat per la crítica dels Premis Enderrock 2016 com a Millor disc de pop-rock, creix en directe amb una formació de luxe de deu músics: El Conjunt del Miracle. Aquest divendres 5 de febrer presenten el nou espectacle a l'Auditori de Barcelona, en el marc del festival BarnaSants. A Enderrock.cat anunciem els guanyadors de 2 entrades dobles, i Aresté ens presenta la seva nova banda. 
Pàgina 1 de 13
Aion al videoclip de «Suite»
Aion al videoclip de «Suite» | Imatge del videoclip
Estrenem en primícia el darrer senzill del vigatà, «Suite»
Genna
Genna | Arxiu de l'artista
Estrenem el primer senzill del projecte musical de la periodista Georgina Arnau
Celobert
Celobert
Estrenem en primícia l'últim avançament del disc debut del trio, «Plou»
Elena García
Elena García
Estrenem el primer tema de la banda, avançament del seu EP de debut