Bikimel i Xebi SF a Enderrock TV

Els altres protagonistes de la setmana són Senyor Mit, The Lazy Lies i PinkPoni

| 11/04/2016 a les 15:00h

Durant la segona setmana d'abril The Lazy Lies i PinkPoni presentaran el seus respectius debuts a Enderrock TV, mentre que Bikimel, Senyor Mit i Xebi SF parlaran dels seus nous àlbums al programa musical que s'emet de dilluns a divendres a través d'una vintena de televisions de La Xarxa. 

Bikimel. Foto: Pere Masramon. 

Dilluns vital. Ens enfilem cap al cim més alt de Collserola amb el segon disc de Xebi SF, que porta per títol Tibidabo (Satélite K, 2016). El cantant i guitarrista de Sávats, Xebi Salvatella, torna a Enderrock TV amb el seu projecte en solitari i interpretarà la cançó "Quiéreme la vida toma".

Dimarts de copes. L'alter ego musical del cantant i guitarrista Carles Serras és Senyor Mit, una proposta de cançó d'autor-pop càlida. Amb el segon disc sota el braç, El teu vestit m'encanta (Panda Artist, 2015), a l'espai musical cantarà "El bar de la Neus". 

Dimecres seixanter. El pop dels seixanta mai passa de moda, i ho demostra el quintet barceloní The Lazy Lies. Fan una mirada enrere al seu primer disc, The Lazy Lies (autoeditat, 2016), i per fer ballar el televisor intepretaran "The Dancefloor".

Dijous tempestuós. Vicky de Clascà, més coneguda com Bikimel, passarà per Enderrock TV amb la cançó "Fil imaginari" del seu tercer àlbum, Morir d'un llamp (Satélite K, 2015). La cantautora vallesana actuarà aquest divendres 16 d'abril a Palafolls.

Divendres petoner. Per acabar bé la setmana, PinkPoni cantaran "Petonets a l'infinit", una cançó inclosa al seu primer disc, Diumenges (Satélite K, 2016), publicat al març. El proper 21 d'abril els semifinalistes del Sona 9 2014 presentaran l'àlbum a la sala Luz de Gas de Barcelona. 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a divendres a les 22.45 h i els divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.
Arxivat a: Enderrock, el punt avui tv, la xarxa, pinkponi, the lazy lies, senyor mit, xebi sf, bikimel, enderrock tv