Möndo Loco de cap per avall

Estrenem el nou videoclip dels lleidatans, "La vida al revés"

| 19/04/2016 a les 10:00h

Fa una setmana que Möndo Loco han publicat una nova remesa de cançons, l'EP Aire fresco (autoeditat, 2016), quatre tonades enèrgiques amb un títol molt encertat. Aquest dimecres 20 d'abril el presentaran a la sala Apolo de Barcelona, i avui a Enderrock.cat n'estrenem el clip de la cançó "La vida al revés". 
Möndo Loco. Foto: Arxiu del grup

De vegades la vida va a un ritme tan frenètic que no som capaços d'assimilar com hem arribat fins on hem arribat. Els lleidatans rebobinen a "La vida al revés", el nou clip que podeu veure en exclusiva a Enderrock.cat. Una colla d'amics, una festa, una història d'amor i una banda, Möndo Loco, en són els ingredients: 
 


Aire fresco (autoeditat, 2016) és el tercer treball del quintet de Ponent, després de On Fire (autoeditat, 2013 i Giramondo (autoeditat, 2014). El mestissatge i la contundència rockera i ska-punk marquen el compàs de les quatre noves cançons del grup.

Enregistrat als estudis Zamenhoff de Lleida amb la producció de Víctor Ayuso, ja fa dies que les defensen en directe. Després d'actuar a Lo Submarino de Reus (2 d'abril) i a la sala La Boîte de Lleida (15 d'abril), aquest dimeces 20 d'abril seran a la sala Apolo de Barcelona i dos dies més tard a Vilafranca del Penedès. 
Arxivat a: Enderrock, EP, aire fresco, ponent, lleida, möndo loco, estrena videoclip, mestissatge, fusió