Enderrock TV està d'aniversari

El dia de Sant Jordi el programa musical compleix dos anys

| 18/04/2016 a les 15:00h

Aquest dissabte, coincidint amb el dia de Sant Jordi, farà dos anys que van començar les emissions d'Enderrock TV. Més de 400 grups han passat pel plató del programa per presentar la seva proposta, amb l'actualitat a l'ordre del dia. Aquesta setmana ens visitaran Los FulanosDa SouzaIan García, Pokers i Power Burkas.
Pokers. Foto: Arxiu de la banda. 

Dilluns personal. Ian García, el cantant de la banda de Vilafranca del Penedès Via Límit, debuta en solitari a Alive. En aquest primer disc versiona Jamie Cullum i Jesse & Joy, entre altres, però també inclou tres temes propis com "Part del meu jo", que interpretarà a Enderrock TV.

Dimarts amb ànima. El soul de Los Fulanos inundarà el plató amb el seu darrer disc, Live al Jamboree (Satélite k, 2016). A més, interpretaran la cançó que obre l'àlbum: "Clap your Hands".

Dimecres culinari. Power Burkas presentaran el seu primer disc, Llarga vida al tarannà (BCore Disc / Famèlic Records, 2016), amb la cançó en directe "El pop a la gallega". El punk destraler del grup osonenc i mallorquí aterrarà a Olot el 14 de maig i més tard actuarà a Barcelona, Cerdanyola i la Bisbal d'Empordà. 

Dijous vital. Amb el pop britànic com a referent, Pokers ja fa temps que s'enfila als escenaris del seu territori, i enguany ho plasmen al debut El que no és pot explicar (Crea Music, 2016). El tema que interpretaran al programa serà "Viure".

Divendres futurista. Per tancar la setmana els mallorquins Da Souza recordaran els sons de tardor amb "Octubre", del seu nou àlbum Gran salt endavant (Famèlic Records, 2016). El 14 de maig actuaran a casa, al Flow Festival de Palma.

L'actualitat musical a la petita pantalla
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a divendres a les 22.45 h i els divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.
Arxivat a: Enderrock, el punt avui tv, pokers, ian garcía, da souza, los fulanos, power burkas, enderrock tv, la xarxa, sant jordi, dos anys, aniversari