La festa dels 10 anys d'iCat.cat

L'emissora de música compleix deu anys i organitza una gran festa el 28 d'abril

| 19/04/2016 a les 15:00h

El 28 d'abril iCat.cat celebrarà el desè aniversari de l'emissora amb un gran concert a la sala Apolo de Barcelona. Hi actuaran Lluís Gavaldà (Els Pets), Roger Mas, Quimi Portet, Helena Miquel, Núria Graham i una llarga llista d'artistes. La festa l'han batejada com El desconcert, i el lema evidencia per on aniran els trets, i és que "ningú cantarà les seves cançons".

Lluís Gavaldà. Foto: Xavier Mercadé.

Anoteu a l'agenda: 28 d'abril a les 9 del vespre a la sala Apolo de Barcelona. S'hi celebrarà la festa d'aniversari de la primera dècada d'iCat.cat, l'emissora de música catalana. Però no serà un concert convencional, sinó que els músics que hi actuaran cantaran cançons d'altres artistes, com si fos un karaoke amb banda en directe.

Els músics que hi desfilaran són Quimi Portet, Lluís Gavaldà, Roger Mas, Helena Miquel, The New Raemon, Guillamino, Mazoni, Sanjosex, Joana Serrat, Xarim Aresté, Joan Colomo, Ernest Crusats (La Iaia), Caïm Riba, Le Petit Ramon, Pau Vallvé, Núria Graham, Miquel Àngel Landete (Senior i el Cor Brutal), Pere Jou (Quart Primera), Miguel Ángel Blanca (Manos de Topo), Inspira i CARLA.

L'entrada és gratuïta, però cal reservar les invitacions dobles al correu electrònic [email protected] abans de dilluns 25 d'abril indicant el nom i cognoms. 

El músic i productor Miqui Puig s'ha acompanyat de dos copilots al cotxe que participaran al concert en dos vídeos que expliquen més detalls de la vetllada: 



Arxivat a: Enderrock, iCat.cat, Barcelona, Sala Apolo, deu anys, aniversari