Últims dies per presentar-se al VicSona

El 22 d'abril es tanca la inscripció per a noves propostes

| 20/04/2016 a les 14:59h

El VicSona és la mostra de música jove que organitza l'Ajuntament de Vic cada any en el marc del Mercat de Música Viva de Vic, per tal de promoure i donar a conèixer la creació musical emergent local. La convocatòria per als grups osonencs s'acaba el 22 d'abril. 

Foto: Xavier Mercadé


El concurs VicSona està adreçat a músics residents a Osona, o si més no que hi tinguin alguna mena de vinculació, menors de 30 anys. La mostra està oberta a qualsevol forma de creació, interpretació i estil musical, dins un concepte ampli de música moderna.

Entre totes les propostes presentades, el jurat n’escollirà quatre que participaran als concerts del VicSona que se celebraran dissabte 20 de maig a l’Orfeó de la ciutat osonenca. A més, aquests grups seran candidats a actuar a l'escenari del VicSona del Mercat de Música Viva de Vic.

Els grups seleccionats rebran una remuneració econòmica de 200 euros, i els solistes de 100 euros. D’altra banda, entre les propostes seleccionades l’organització escollirà les que participaran a les activitats musicals que organitzi o que pugui acordar Vicjove amb altres entitats, institucions o àrees municipals al llarg del 2016, en el moment i forma en què es concretin. 

Les propostes es poden enviar al web de Vicjove, on també podeu consultar les bases completes del concurs. 
Arxivat a: Enderrock, concurs, osona, vic, civjove, vicsona, mmvv, mercat de música viva