Itaca Band actuaran al Canet Rock

La banda de Montcada i Reixac s'incorpora al cartell del festival

| 22/04/2016 a les 12:30h

Al bell mig de Barcelona i a dalt d'una furgoneta, Itaca Band ha anunciat que actuarà al Canet Rock 2016. Abans d'engegar el motor han interpretat cançons del darrer disc, Temerario (Propaganda pel Fet!, 2015) als Jardinets de Gràcia. La ruta els durà fins al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.
Itaca Band. Foto: Arxiu de la banda.

La banda de Montcada i Reixac s'ha enfilat a un escenari mòbil als Jardinets de Gràcia de Barcelona per anunciar la seva incorporació al Canet Rock 2016, que tindrà lloc el proper 2 de juliol al Pla d'en Sala. Itaca Band han intepretat un parell de cançons davant el públic espontani, i tot seguit faran via cap al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra a les 13.30 h.

La banda de mestissatge compartirà escenari amb grups com Aspencat, Manel, Els Catarres, Els Pets, La Gran Pegatina, La Raíz, Sidonie, Sangtraït per Quim Mandado i LGP, La Pols i l'Era, Animal i Miquel del Roig. L'organització ha anunciat que encara queda un grup per confirmar, a banda del guanyador del Premi Popular del Sona9 2016.

La veu de la banda Albert García afirma que "Serà tot un plaer tocar al Canet Rock, juntament amb tots aquests noms. A més que les edicions antigues eren increïbles". El cantant segueix explicant que "Se'm fa gran tot el que el disc Temerario (Propaganda Pel Fet!, 2015) ens està donant".  I és que des de la publicació d'aquest segon disc la banda no s'atura: ahir actuaven a la festa de la Universitat de Lleida, avui al matí s'enfilaven dalt d'un camió i a la tarda se'n van a Hospitalet de Llobregat. Itaca Band estarà tot l'estiu de gira, fins a l'octubre quan la banda deixarà el territori espanyol per creuar l'oceà atlàntic i tancar la gira  a Llatinoamèrica. 
Arxivat a: Enderrock, barcelona, ítaca band, canet de mar, canet rock, festivals