Joan Colomo i Green Valley a Enderrock TV

Víctor Branch, Paula Grande i Carpaccio Bit, altres protagonistes de la setmana

| 25/04/2016 a les 15:00h

Per tancar el mes d'abril, el programa musical convida a la petita pantalla cinc artistes de procedència ben diversa: els gironins Víctor Branch i Paula Grande, els bascocatalans Green Valley, els tarragonins Carpaccio Bit i el vallesà Joan Colomo.

Joan Colomo. Foto: Ivan Caster

Dilluns introspectiu. El jove cantant gironí Víctor Branch va començar la seva trajectòria musical en una orquestra de la Costa Brava. Enguany es llança a la piscina en solitari amb el seu primer disc, Instrospective (Visceral Records, 2016), que presentarà aquest dissabte 30 d'abril a la sala Bikini de Barcelona. A Enderrock.cat interpretarà un tema pop-soul anomenat "Survive".

Dimarts viatger. Del pop-soul de Víctor Branch cap a la fusió de jazz, soul i cançó d'autor de la mà de Viatge interstel·lar (Little Red Corvette Records, 2015), de Paula Grande. "Un dia sencer" és la cançó que presentarà a l'espai musical. 

Dimecres terapèutic. La banda bascocatalana Green Valley fa les maletes per anar a l'Amèrica Llatina durant el mes de juny. Abans d'agafar l'avió per anar a Colòmbia o Xile, el grup farà parada al plató d'Enderrock TV per interpretar "La cura" del seu nou àlbum, Ahora (autoeditat, 2016).  

Dijous d'arrel. Els tarragonins Carpaccio Bit debuten en català en el seu segon disc, Orígens (Kasba Music, 2016), i el presentaran el 13 de maig a la sala Toman de Reus. Aquest dijous podreu escoltar "Cultiu de mala maror", una de les cinc cançons incloses al treball. 

Divendres bucòlic. Tanquem la setmana de manera reflexiva amb Joan Colomo. El músic del Montseny acaba de publicar el seu cinquè disc, Sistema (BCore Disc), i ha escollit la cançó "Tristesa" per interpretar-la en directe. A més, també donarà les coordenades del concert de presentació que farà el 12 de maig a la sala Bikini de Barcelona. 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, carpaccio bit, el punt avui tv, la xarxa, enderrock tv, joan colomo, víctor branch, green valley, paula grande