Les sinergies de l'Auditori

Connexions multidisciplinars a la nova temporada de l'espai barceloní

| 25/04/2016 a les 14:59h

Els diversos cicles de l'Auditori de Barcelona uneixen i fusionen la seva programació amb l'intenció de crear diversos projectes transversals al cicle Escenes.

L'Auditori. Foto: Arxiu Enderrock


Més de 300 projectes i concerts connectaran en la nova temporada de l'Auditori per a crear projectes transversals. L'equipament municipal s'encarrega de crear els cicles de Música Antiga amb noms com Isabelle Faust o Pablo Heras Casado, el cicle de Cambra amb Josep Colomé i Enrique Bagaría, Sampler Sèries, Amplificats, Escenes, la nova temporada de la Banda Municipal de Barcelona, el servei educatiu i el Museu de la Música sumats a l'OBC

La temporada inclou músiques de nova creació de la mà de Sampler Sèries on hi hauran moltes estrenes, tan internacionals com nacionals, que inclourà propostes de free jazz electrònica, teatre musical, ensembles instrumentals i es consolida la col·laboració amb el festival Sónar. L'acte inaugural del Sampler Sèries que treballa en col·laboració amb els principials espais d'art contemporani, anirà a càrrec de Plus-Minus centrat en l'obra de Joann Bailie. Per la seva banda, el cicle Amplificats dedicat a les músiques modernes, fa un pas endavant programant més de vint propostes en el món del jazz. Conscient del jazz, però sense oblidar-se del folk, l'Auditori centra el seu focus internacional al cicle That's all Folks amb un ull posat al territori britànic.

Durant aquesta temporada, també s'iniciarà Escenes, una línia de projectes transversals amb altres programacions de l'Auditori. L'esceneogràf i clown Guillem Albà i la pianista Clara Peya inauguraran el cicle amb un nou espectacle conjunt i la cloenda serà un homenatge a David Bowie representat per les coreògrafes i ballarines Les Filles Föllen i el guitarrista Adrià Plana.
Arxivat a: Enderrock, l'auditori, barcelona, nova temporada