Vermut solidari amb The Pinker Tones

Diumenge 15 de maig se celebrarà una jornada solidària a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 01/05/2016 a les 06:59h
Arxivat a: Enderrock, barcelona, jornada solidaria, vermut solidari, refugiats, Antiga Fabrica estrella damm
The Pinker Tones seran els encarregats de musicar Welcome by Vermut Solidari, una jornada de nou hores de festa on els beneficis aniran destinats a donar la benvinguda i buscar llar a les persones refugiades. 
The Pinker Tones. Foto: J.M. de Llobet

El proper diumenge 15 de maig l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm es convertirà en seu solidària per acollir la jornada Welcome by Vermut Solidari. A partir de les 12 h i fins a les 21 h el recinte s'omplirà de parades de menjar, activitats familiars, botigues amb productes artesanals, exposicions d'art i tallers.

El 90% dels beneficis obtinguts es destinaran a ACCEM, una ONG que s'encarrega d'acollir persones refugiades a Espanya, i els beneficis restants aniran a la fundació Diari d'un Cuidador, que lluita per millorar les condicions de les persones dependents. Paral·lelament també s'organitzarà una recollida d'aliments per al projecte Amor en Acció del barri del Raval.

A la jornada solidària també hi haurà música en tres escenaris: els barcelonins The Pinker Tones, que arribaran amb les aventures dels protagonistes dels seus darrers llibres-CD, Rolf i Flor, i DJ Coco, un dels principals referents en la música electrònica independent estatal. 

Les entrades es poden comprar clicant al següent enllaç.