Actuació sorpresa de Sopa de Cabra a Lleida

A les 18 h els gironins realitzaran un petit concert de 30 minuts al mercat de Cappont

| 28/04/2016 a les 17:35h

A Sopa de Cabra els hi agrada sorprendre als seus seguidors. Tant és així que mitja hora abans anuncien la localització d'un petit concert que faran aquest dijous a les 18 h al mercat de Cappont de Lleida. 

Sopa de Cabra. Foto: Noemí Elias


Ja ho van fer a la inauguració de l'Strenes 2015 i sembla ser que als gironins els hi ha agradat la idea. Ara però, no actuen dalt d'un terrat sinó tocant de peus a terra per a donar la benvinguda a la gira primaveral i estiuenca de Cercles (RGB Suports, 2015) amb un showcase a la capital de Ponent.

Després de donar diverses pistes a través de les xarxes socials, finalment l'humorista Peyu ha donat les coordenades de l'actuació al programa de ràdio Versió Rac1: 18 h al Mercat de Cappont de Lleida. L'actuació només durarà 30 minuts, preludi per al concert que tenen programat al Pavelló d'Esports de Lleida del 6 de maig. 

Les dates de gira de Sopa de Cabra són les següents: 13 de maig (festa major de Vila-Real), 18 de juny (Llívia), 15 de juliol (Festival Arts d'Estiu de Pineda de Mar), 23 d ejuliol (Festival Sons del Món de Ciutadella de Roses), 31 de juliol (Vilanova i la Geltrú), 6 d'agost (Festival Internacional de Música de Cambrils), 12 d'agost (Porreres) i 16 d'agost (Festival de Cap Roig, Calella de Palafrugell). Les entrades es poden comprar a través del seu web.

Arxivat a: Enderrock, sopa de cabra, sorpresa, lleida