20 anys de la sala Salamandra

La sala de l'Hospitalet de Llobregat celebra el vintè aniversari amb una programació especial

| 29/04/2016 a les 14:59h

Durant els mesos de maig i juny la sala Salamandra celebrarà el seu vintè aniversari amb bona música d'Oques Grasses, Manu Chao i Los Chikos del Maíz, entre altres.

Manu Chao. Foto: Arxiu


Situades a l'Avinguda del Carrilet de l'Hospitalet de Llobregat -tant la sala 1 com la sala 2-, la sala Salamandra va obrir les portes el 21 de juny de 1996. Des d'aleshores ha programat 1.820 concerts i pels seus escenaris hi han passat més de 3.600 grups. 

Ja ho canten Oques Grasses a "Velocitat del lluç": 'Agafa-t'hi fort que ja tens més de vint anys'. Però la sala Salamandra s'ho agafa bé i per a celebrar la vintena, segueixen amb una programació potent i popular. Així doncs, els osonencs inauguraran els concerts d'aniversari de la sala Salamandra aquest dissabte 30 d'abril (21 h) amb l'estrena oficial del tercer disc You Poni (Beverly Hills Records, 2016). 

Des de fa setmanes les entrades per a veure Manu Chao s'han esgotat -hi actuarà l'1 i 3 de maig), i més endavant hi actuaran Los Chikos del Maíz (21 de maig), Ea! (6 de maig) o Gatillazo (17 de juny). Però també hi haurà esperats retorns com Daniel Higiénico i la Quartet de Baño Band (21 de maig) i BB Sin Sed (18 de juny). Però no tot està anunciat i la sala es reserva alguna sorpresa que explicaran més endavant. 
Arxivat a: Enderrock, programació especial, sala Salamandra, 20 anys, Oques Grasses