Wag i Jo s'acosten al públic infantil

El duet publica un llibre-disc per als més menuts de la casa, 'Jun i el Follet del Vent'

| 10/05/2016 a les 07:00h

Wagner Pa i Joana de Diego es van unir l'any 2012 per començar a fer les cançons que s'han convertit en Jun i el Follet del Vent (Satélite k, 2016), un llibre-disc pensat per al públic infantil. El proper 14 de maig presenten el seu treball a la llibreria Documenta de Barcelona, i el dia 18 de juny als Jardins de Pedralbes. 


"Sentia la necessitat de fer cançons per a nens, era una idea que tenia de fa molts anys. A més, els meus discos anteriors, tot i ser per a adults, tenien un punt infantiloide", explica Wagner Pa. Així doncs, finalment s'ha materialitzat en el primer disc llibre de Wagner Pa i Joana DiegoJun i el Follet de Vent (Satélite K, 2016), que parla sobre la Jun, una nena que viu en un edifici normal al bell mig de l'estrès de la ciutat, però quan s'entristeix o s'enfada deixa volar la imaginació. És aleshores quan apareix el Follet del Vent, l'amic imaginari de la Jun. Aquesta història parla de les coses més importants de la vida: l'amor, la lluita per la superació, l'amistat i ser un mateix. 

El duet va néixer l'any 2012 amb la unió dels artistes Wagner Pa, a la veu i guitarra, i Joana de Diego, filla de la desapareguda cantant de tango Elba Picó, veu i flauta travessera. Quan tots dos artistes van fusionar el seu bagatge musical va sorgir l'espectacle familiar Jun i el Follet del Vent. 

Amb el públic infantil i familiar Wagner Pa s'hi sent molt còmode: "Estem preparant alguna cosa per a adults, però de moment no deixaré de fer coses per als petits. Seguirem vinculant cançons amb la Jun". Aquests dies actuen per biblioteques, centres cívics i teatres en format acústic. Aquest dissabte 14 de maig presentaran l'obra a la llibreria Documenta (c. Pau Claris, 144), i el dissabte 21 seran al CC Vallvidrera Vázquez Montalbán. Però també trepitjaran escenaris molt més grans, i és que el 18 de juny actuaran al Festival dels Jardins de Pedralbes i acostaran la Jun al públic familiar. 
Arxivat a: Enderrock, disc-llibre, nens, wag i jo, jun i el follet del vent