Última crida per actuar a l'estranger

El 9 de maig es tanca el termini per optar a les ajudes de l'Institut Ramon Llull

| 07/05/2016 a les 07:00h

L'Institut Ramon Llull ofereix ajudes per als artistes que contribueixin a la presència de la creació cultural catalana a països estrangers. Si tens una banda i t'interessaria volar a l'exterior pots enviar la teva sol·licitud fins al 9 de maig.

Banc d'imatges. Foto: Xavier Mercadé 

En l'àmbit de les arts escèniques i la música, l'Institut Ramon Llull promou unes ajudes per a tots els artistes que vulguin exportar el seu talent fora de Catalunya. L'import de la sol·licitud ha de ser igual o superior a 2.500 euros, i cada subvenció pot arribar a un màxim de 10.000 euros, i anirà destinada únicament al desplaçament i transport de la càrrega que no hagin estat assumides per un tercer.

Aquests ajuts estan destinats a la mobilitat dels artistes perquè puguin realitzar actuacions o gires fora de Catalunya fins a final del 2016, per tal de projectar i difondre a l'exterior la cultura catalana. L'Institut Ramon Llull vol col·laborar en l'enfortiment de les marques Cultura Catalana, Catalunya i Barcelona en la perspectiva cultural a través de les relacions de les institucions consorciades. 

La inscripció es pot fer efectiva a través d'aquest enllaç
Arxivat a: Enderrock, Catalunya, Ramon Llull, difusió artistes exteriors