Yacine & The Oriental Groove a Enderrock TV

També ens visiten El Son de la Chama, Espectres i Maria Arnal i Marcel Bagés

| 09/05/2016 a les 15:00h

El programa musical Enderrock TV repassa l'actualitat amb un gran ventall sonor: des del rock d'Espectres fins al ritme d'El Son de la Chama, fent parada al món interior d'Ariana Abecasis, la crítica de Yacine & The Oriental Groove i l'experimentació folk de Maria Arnal i Marcel Bagés

Yacine & The Oriental Groove. Foto: Arxiu Enderrock

Dilluns rocker. Per començar amb energia la setmana, el rock d'Espectres ressonarà amb la cançó "Ovni rosa", inclosa al seu darrer àlbum, Romàntic bruixot (Microscopi, 2016). La banda barcelonina actuarà el proper 14 de maig al bar Sindicat de Navata i el 15 a la capella de Can Gambús de Sabadell. 

Dimarts rítmic. Somos (Kasba Music, 2016) és la segona aventura musical d'El Son de la Chama. Els tarragonins interpretaran en format acúsitc "Más de menos". 

Dimecres filosòfic. La urgellenca Ariana Abecasis ha debutat amb Philosophades (autoeditat, 2016), un àlbum que revela el món interior de la cantant. Cada cançó ha estat gravada en un indret diferent, i a Enderrock TV interpretarà en directe "Aquí". 

Dijous crític. Yacine & The Oriental Groove presentarà el seu tercer àlbum, Mediterranian Clash (Satélite k, 2016), un directe ferotge contra la crisi que viu actualment a Europa amb els refugiats. "Barcelona Sona" serà la cançó escollida a Enderrock TV, un tast del que es podrà escoltar el 29 de maig al Festivalot de Girona.  

Per canviar a la graella televisiva de la xarxa, el programa de divendres s'emetrà dilluns 16 de maig. "A la vida" d'Ovidi Montllor és una de les cançons que revisiten Maria Arnal i Marcel Bagés al nou EP Verbena (Fina Estampa, 2016). El duet, fidel a la creença que la cultura hauria de ser lliure, segueix amb l'experimentació. Junts, transformaran la cançó de l'alcoià i la traslladaran al seu terreny de folk, tradició i modernor.

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, Maria Arnal i Marcel Bagés, El Son de la Chama, Espectres, Ariana Abecasis, Yacine & The Oriental Groove