Vilanova i la Geltrú s'omple de Vida

Del 30 de juny al 3 de juliol l'escena independent es reuneix al Garraf

| 30/06/2016 a les 15:00h

La tercera edició del festival vilanoví comença aquest dijous 30 de juny, i al llarg de tres dies una quarantena de grups catalans i internacionals encisaran el públic amb la seva música: Wilco, !!! (Chk Chk Chk) o The Divine Comedy, al costat dels emergents Trau, Est Oest i Mareta Bufona, enre altres.
Trau. Foto: Juan Miguel Morales

Wilco va sorprendre tothom l'estiu passat amb la publicació del seu àlbum Star Wars (dBPm Records, 2015) sense previ avís. Ara sí que han avisat amb antelació i són uns dels més esperats al Vida. També provinents d'Amèrica arriben les bandes !!! (Chk Chk Chk) i Unknown Mortal Orchestra, que realitzarà la seva única actuació a l'Estat espanyol. 

Pel que fa als artistes catalans, es podrà escoltar la badalonina Maria Arnal i el flixenc Marcel Bagés, com també el quartet Trau, que ha publicat les primeres cançons de debut a Déu vos guard (DiscMedi, 2015), o el quintet de Vic Est Oest, que també debuta amb Fortuna (LAV Records, Buenritmo, 2016).

El festival Vida sempre confia a donar una oportunitat a artistes emergents, i aquest any se n'aprofita Mareta Bufona, que l'any 2015 presentaven la seva carta de presentació en format d'EP amb el títol Molt honorable (Bones Festes). 

Però això no és tot, i la infinita programació també porta The Divine Comedy, Balthazar, Basia Bulat, Baywaves, Bearoid, Belako, Los Bengala, Betty Belle, Biscuit, Joe Crepúsculo, Delorean, Doble Pletina, Extraperlo, Germà Aire, Inspira, Kula Shaker, Nacho Umbert, Za!vLe Parody, entre altres. 
Arxivat a: Enderrock, festivals, Vida, Vilanova i la Geltru