Nou festival de cançó d'autor a Vilanova i la Geltrú

Serà el 14 d'agost a La Daurada Beach Club amb Ramon Mirabet, La Folie i Gemma Humet

| 24/05/2016 a les 15:00h

Aquest divendres 27 de maig La Daurada Beach Club reobre portes per encarar la temporada d'estiu amb molta música. Una de les novetats és el naixement del festival de cançó d'autor El Tintorera, on actuaran Ramon Mirabet, La FolieGemma Humet, Judit Neddermann i Joan Rovira, entre altres.

La Folie. Foto: Arxiu del grup

La Daurada Beach Club de Vilanova i la Geltrú és un espai multidisciplinari amb una terrassa per fer-hi algun àpat, una discoteca i la terrassa de la tintorera, al costat del mar, per prendre un còctel amb bona música de fons. Preparen la temporada estiuenca amb un munt d'activitats: monòlegs, cinema a la fresca i molta música!

Macaco
serà l'encarregat de llançar el tret de sortida als concerts el 10 de juny, i també hi passaran David Tort (22 de juliol), Sergio Dalma (29 de juliol), Sopa de Cabra (31 de juliol), Los Sírex (7 d'agost), Chambao (19 d'agost) i Muchachito (2 de setembre), entre altres. 

Un espai ple de Vida!
L'espai esdevindrà un dels escenaris del festival Vida el 2 de juliol. L'entrada serà gratuïta i hi passaran el pop de James Supercave, el folk electrònic de Le Parody, el house pop de Bearoid i la psicodèlia de Trau.

Neix un nou festival de cançó d'autor

La Daurada Beach Club obre les portes als cantautors dels Països Catalans amb el naixement d'un nou festival, El Tintorera. Se celebrarà el 14 d'agost i hi actuaran vuit artistes: La FolieGemma HumetJudit NeddermannRamon Aragall, Cris Juanico, Joan Rovira, Ramon Mirabet i Animal.

Trobareu tota la informació al seu web.
Arxivat a: Enderrock, daurada beach club, festivals, vida, el tintorera, vilanova i la geltrú