Les arts ben a prop de la mar

Manel i Sopa de Cabra actuaran al festival Arts d'Estiu de Pineda de Mar

| 15/07/2016 a les 06:59h

L'Arts d'Estiu és un festival multidisciplinari que combina diverses propostes artístiques actuals, durant les nits de divendres dels mesos de juliol i agost. Aquest divendres 15 de juliol comença la sisena edició amb les actuacions de Miguel Bosé, Antonio OrozcoManel i Sopa de Cabra, entre altres.

Sopa de Cabra. Foto: Noemí Elias


Cada divendres d'estiu des del 2011 l'espai Sant Jordi de Pineda de Mar s'omple d'espectacles escènics i musicals. Els encarregats d'inaugurar la sisena edició són els incombustibles Sopa de Cabra i les noves cançons de Cercles (RGB Suports, 2015). La soprano Ainhoa Arteta acompanyada pel pianista Marco Evangelisti farà parada a l'Alt Maresme el 29 de juliol. Una setmana abans, el divendres 22, la màgia serà la protagonista amb el Mag Lari. 

Miguel Bosé obrirà el mes d'agost, el divendres 5, mentre que una setmana més tard serà el torn de Niña Pastori, que farà un repàs de la seva trajectòria. Per la Mare de Déu d'agost hi ha banda sonora de luxe amb Manel en la seva gira de presentació del quart disc Jo competeixo (Warner, 2016).

Per concloure l'apartat musical, l'Arts d'Estiu convidarà el músic de l'Hospitalet de Llobregat Antonio Orozco, que amb només 48 hores es va convertir en disc d'or pel seu Destino (Universal, 2015). L'humorista Luis Piedrahita posa punt i final a la sisena edició amb l'espectacle Stand Up Comedy.


Arxivat a: Enderrock, pineda de mar, arts d'estiu, festivals