Arriba la 7a edició del Cruïlla BCN

Del 8 al 10 de juliol el Parc del Fòrum acollirà Robert Plant, Damien Rice, Adrià Puntí, Love of Lesbian...

| 08/07/2016 a les 06:59h

La setena edició del Cruïlla BCN fusiona grups nacionals i internacions de diferents estils per oferir tot un cap de setmana de música amb grups com Damien Rice, Robert Plant, Egon Soda, Love of Lesbian, Adrià Puntí o Zoo. Engunay el festival barceloní ha limitat l'aforament a 25.000 persones al dia per evitar la massificació. 

Love of Lesbian. Foto: Noemi Elías


El festival Cruïlla BCN ha arribat a les set edicions i s'ha convertit en en un referent nacional i internacional de les músiques urbanes i la world music. Del 8 al 10 de juliol, el Parc del Fòrum acollirà més d'una vintena de grups i un màxim de 25.000 assistents per dia, per tal d'oferir una bona qualitat de servei al públic. 

Robert Plant, líder de la mítica banda Led Zeppelin, és un dels artistes més esperats de l'edició, ja que no havia trepitjat un escenari català des d'abans del 1995. L'irlandès Damien Rice repassarà la seva trajectòria, però sobretot se centrarà en el seu últim àlbum, My Faded Favourite Fantasy (Atlantic/Warner, 2014). Per als amants de l'electrònica no cal presentacions per a Rudimental, músic britànic que signa el popular tema "Feel the Love". 

Pel que fa artistes estatals, Love of Lesbian i Animal no han baixat dels escenaris des de la sortida dels seus discos El poeta Halley (Warner) i Més enllà de les paraules (Halley Records), respectivament, i faran parada al Cruïlla. A l'espera de nou disc, el públic podrà escoltar el fenomen valencià Zoo i el pop estiuenc de Ramon Mirabet. Una de les poques ocasions aquest estiu per veure Adrià Puntí en un festival serà a Barcelona, al costat d'Elefantes, Egon Soda Vetusta Morla.
 
Connectats a tota hora
Els assistents del festival barceloní no cal que es preocupin per la connexió 3G o 4G, perquè en aquesta edició al recinte hi haurà amb wiffi gratuït i una aplicació per saber la informació d'última hora.

Arxivat a: Enderrock, cruïlla, barcelona, fòrum