Da Souza i Santi Careta als Vespres de la UB

L'onzena edició del cicle a la Universitat de Barcelona se celebrarà del 5 al 21 de juliol

| 25/05/2016 a les 14:59h

Les vesprades musicals i universitàries proposen sis grups emergents d'estils ben diferenciats per a la nova edició estiuenca: Da Souza, Puput, STA, Aries, Big OK! i Santi Careta. Tots ells seran els encarregatsd'omplir de música els jardins de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona.  

Santi Careta. Foto: Arxiu de l'artista

Els Vespres de la UB es consoliden com una proposta estiuenca gratuïta, un aparador per promoure i difondre nous valors emergents L'onzena edició engegarà el 5 de juliol amb el quartet mallorquí de pop-rock Da Souza i les cançons del seu segon disc, Gran salt endavant (Famèlic, 2016). Dos dies més tard, el manresà Puput acostarà el públic barceloní al seu pop i post-rock amb Upupa Epops (autoeditat, 2015).

El dubstep enèrgic i experimental del quintet STA ressonarà el 12 de juliol, i el 14 de juliol Aries, l'alter ego musical d'Isabel Fernández Reviriego, s'endinsarà en el pop harmònic i psicodèlic. A la recta final de l'onzena edició la banda de rock salvatge Big Ok!, encapçalada per Paul Fuster, actuarà el 19 de juliol. La cloenda anirà a càrrec de Santi Careta, que el 21 de juliol hi presentarà el seu primer disc en solitari i de cançons intimistes Els ocells i l'stereo (Chesapik, 2016).

Totes les actuacions són gratuïtes. Els concerts començaran a les 21 h al jardí de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona . De tota manera, a partir de les 18 h el públic podrà gaudir d'una terrassa amb servei gastronòmic d'entrepans. 

En trobareu tota la informació al web del cicle.
Arxivat a: Enderrock, Aries, STA, Puput, Da Souza, Barcelona, grups emergents, UB, vespres, Big OK!, Santi Careta