Nou disc de Namina al setembre

La cantant engega una campanya de micromecenatge per finançar el segon àlbum

| 12/06/2016 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock, nou disc, namina, micromecenatge, ignia
Ja fa dos anys del debut Orlando (Microscopi, 2014) de la cantant catalanobrasilera Namina. Enguany, l'artista publicarà el segon llarga durada, titulat Ígnia, després de l'estiu. Ben aviat entrarà a l'estudi per nregistrar les cançons, i aquesta setmana ha engegat una campanya de micromecenatge per finançar l'edició del disc.
Namina. Foto: Xavier Minguella

Ígnia serà el nou disc de Namina. Què hi trobarem? "Deu cançons vertebrades per un eix: els elements, que conflueixen en un lloc comú: el cor obert", explica la cantant a la pàgina del Verkami que ha impulsat per finançar el disc. 

L'artista s'acompanyarà dels quatre músics que ja van participar a la gira del primer disc i en principi entraran als estudis Sol de Sants a l'agost. La masterització anirà a càrrec de Grabaciones Silvestres, a càrrec de Joel Condal. El segon treball sortirà a la llum al setembre en format digital i a l'octubre en físic. 

No totes les recompenses de la campanya de micromecenatge són musicals. També hi ha peces de ceràmica, sopars, ampolles de vi i llibres. A continuació podeu escoltar un avançament del disc, "Wet":