Nou disc de Namina al setembre

La cantant engega una campanya de micromecenatge per finançar el segon àlbum

| 12/06/2016 a les 07:00h

Ja fa dos anys del debut Orlando (Microscopi, 2014) de la cantant catalanobrasilera Namina. Enguany, l'artista publicarà el segon llarga durada, titulat Ígnia, després de l'estiu. Ben aviat entrarà a l'estudi per nregistrar les cançons, i aquesta setmana ha engegat una campanya de micromecenatge per finançar l'edició del disc.
Namina. Foto: Xavier Minguella

Ígnia serà el nou disc de Namina. Què hi trobarem? "Deu cançons vertebrades per un eix: els elements, que conflueixen en un lloc comú: el cor obert", explica la cantant a la pàgina del Verkami que ha impulsat per finançar el disc. 

L'artista s'acompanyarà dels quatre músics que ja van participar a la gira del primer disc i en principi entraran als estudis Sol de Sants a l'agost. La masterització anirà a càrrec de Grabaciones Silvestres, a càrrec de Joel Condal. El segon treball sortirà a la llum al setembre en format digital i a l'octubre en físic. 

No totes les recompenses de la campanya de micromecenatge són musicals. També hi ha peces de ceràmica, sopars, ampolles de vi i llibres. A continuació podeu escoltar un avançament del disc, "Wet":


Arxivat a: Enderrock, micromecenatge, namina, nou disc, ignia