La revolució mètal de Crisix

El quintet de la Conca d'Òdena presenta disc a Manresa aquest divendres 10 de juny

| 08/06/2016 a les 15:00h

La banda contundent Crisix, formada per Juli Bazooka a la veu, Javi Carry a la bateria, B.B. Plaça i Albert Requena a les guitarres i Dani Ramis al baix, presentarà el seu nou disc, From Blue to Black (Listenable Records 2016), aquest divendres 10 de juny a la sala El Sielu de Manresa.


Crisix
van ser els guanyadors absoluts de la Metal Battle de Wacken (Alemanya) l'any 2009, i amb tres discos a l'esquena, The Menace (2011), Rise ... then Rest (2013) i From Blue to Black (2016), la banda de trash mètal de la Conca d'Òdena fa parada a Manresa per presentar aquest tercer treball, en una gira que ja ha passat per terres catalanes, concretament el passat 9 d'abril, quan van omplir la sala Bikini de Barcelona.

La banda va iniciar la gira per l'Estat espanyol a Madrid, i ha realitzat un total de 18 concerts. Posteriorment continuarà amb una gira europea que els durà per vuit països amb un total de 16 concerts i compartint cartell amb Suicidal Angels.

El proper 10 de juny Crisix actuarà a la sala El Sielu de Manresa, on compartirà escenari amb els mataronins Bellako i els barcelonins Blaze Out.

Arxivat a: Enderrock, mètal, crisix, manresa