Els sons idíl·lics de Blaumut i Núria Graham

El 15 de juliol 4 bandes catalanes actuaran a la tercera edició del festival Sons Solers

| 15/06/2016 a les 15:00h

Els jardins emblemàtics de la Finca Mas Solers, l'Antic Gran Casino de Barcelona, es preparen per acollir una nova edició del Sons Solers. D'aquí a un mes Blaumut, Núria Graham, Joana Serrat i Ramon Mirabet actuaran en un escenari ple de màgia.

Joana Serrat. Foto: Alba Fernández

Quan l'estiu ja ha fet parada i fonda, el Sons Solers es presenta com una nit de divendres per als que ja estan de vacances, o els que frissen pel compte enrere abans que arribi l'agost. El 15 de juliol se celebrarà la tercera edició del festival, una proposta única que promou la música de casa en un escenari idíl·lic a la Finca Mas Solers, situada a la carretera BV-2112, de Vilanova i la Geltrú a Sant Pere de Ribes.

Només queda un mes per a la cita estival i les entrades estan volant, així que si hi vols anar, no badis! Les entrades anticipades es poden comprar en aquest enllaç a un preu de 19 euros. 



La música anirà a càrrec de quatre grups catalans amb trajectòria consolidada i un llarg camí per endavant que cuiden la seva música fins a l'últim detall. Considerada per la crítica dels Premis Enderrock 2016 com a millor disc en llengua no catalana, Núria Graham enlairarà Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015) i també el nou EP In the Cave (Halley Records), una prova que la vigatana controla l'estudi i l'escenari a parts iguals.

La també osonenca Joana Serrat ha engegat un nou segell discogràfic, Great Canyon Records, però segueix treballant en la seva carrera musical. Enguany ha publicat el segon disc, Cross the Verge (El Segell del Primavera / Loose Music), un àlbum que parla de la pèrdua i que ha produït als Estats Units. 



Si hi ha un artista que recordarem aquest estiu és Ramon Mirabet i el seu pop-rock d'aires folk, ja que el santfeliuenc s'ha encarregat de la cançó que acompanya l'espot d'Estrella Damm. "Those Little Things" ("Les petites coses") de ben segur que forma part del seu repertori, al costat del segon disc Home Is Where the Heart Is (Warner). 

Blaumut tanquen el cartell del Sons Solers amb les melodies pop oníriques d'arranjaments clàssics. Guanyador del Premi Enderrock 2016 per vot popular a millor artista de l'any, el quintet repassarà les cançons dels seus dos discos: El turista (Picap, 2012) i El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015).

Arxivat a: Enderrock, festivals, sons solers, joana serrat, núria graham, ramon mirabet, blaumut