La revetlla musical d'Enderrock TV

Tumbaos seran els protagonistes de la nit de Sant Joan al programa musical

| 20/06/2016 a les 15:00h

La nit més curta de l'any i també una setmana curta a Enderrock TV. Divendres 24 de juny és festiu i no hi haurà programa, però la resta de dies sí: dilluns Lu Rois, dimarts Puput, dimecres Carola Ortiz i dijous Tumbaos
Tumbaos. Foto: Arxiu del grup

Dilluns silenciós. La pianista Lu Rois ha publicat l'EP Cau de lluna (autoeditat, 2016), cinc atmosferes íntimes i suggerents de la vallesana. Dissabte 25 de juny el presentarà al festival MUDA Pirineus, i a Enderrock TV interpretarà "Emergir del silenci".

Dimarts de pop-rock. El segon disc de Puput s'enlaira sota el nom d'Upupa Epops (autoeditat, 2015). Abans de desfilar als Vespres de la UB el 7 de juliol, els manresans faran parada al programa musical amb la cançó "Plomatge". 

Dimecres de jazz-fusió. La cantant i clarinetista Carola Ortiz publica aquesta setmana Sirin (Whatabout music), el seu primer disc en solitari; un recull de jazz-fusió d'arreu del món que presentarà el 30 de juny al CAT de Barcelona. A Enderrock TV arriba acompanyada de la guitarra per interpretar la cançó "Los árboles". 

Dijous de revetlla. Per amanir la nit de Sant Joan, a Enderrock TV hi passarà la formació rumbera Tumbaos amb la cançó "Escric". A ballar a ritme de ventilador!

Divendres no hi haurà programa amb motiu de la festivitat, però a El Punt Avui TV s'emetrà un especial musical amb els millors moments de la temporada. 

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure a una vintena de televisions associades a la xarxa.
Arxivat a: Enderrock, lu rois, puput, carola ortiz, tumbaos, enderrock tv, el punt avui tv, sant joan, revetlla