El Doctor Music Festival prepara una edició especial

L'històric festival instal·lat en una vall del Pallars tornarà l'any 2019

| 24/06/2016 a les 06:59h

Coincidint amb el vintè aniversari del festival Doctor Music, l'organització ha anunciat que està treballant en una edició especial. Però haurem d'esperar concretament tres anys, ja que la cita estival tornarà el 2019. 
Doctor Music Festival. Foto: Xavier Mercadé

Conegut popularment com el festival de la vaca –l'emplaçament del festival eren uns prats de pastura–, el Doctor Music Festival prepara una edició commemorativa de les tres edicions que es van celebrar del 1996 al 1998. L'organització ja hi està treballant a tres anys vista, ja que la nova i única edició se celebrarà el juliol del 2019. A la tardor es donaran a conèixer més detalls.

El projecte té el suport dels quatre ajuntaments de les valls d'Àneu: Esterri, la Guingueta, València d'Àneu i Espot, i del Consell Comarcal del Pallars Sobirà. El festival espera que els propers mesos hi hagi un acord amb els propietaris dels terreny per tal d'assegurar la celebració del festival al mateix lloc que a les edicions passades. 

El Doctor Music va ser un festival grandiloqüent que va combinar a la perfecció grups locals i grans noms internacionals com ara Ja T'ho Diré, Umpah-Pah Dr. Calypso al costat de David Bowie, Sepultura, Iggy Pop, Blur, Patti Smith i Massive Attack, entre altres. 
Arxivat a: Enderrock, festivals, doctor music festival, pallars, edició especial, 2019