Concert en record de Jordi Tardà

Sopa de Cabra, Sidonie, Obeses i Glaucs participaran en un concert homenatge al periodista musical

| 23/06/2016 a les 13:30h
Arxivat a: Enderrock, barcelona, homenatge, jordi tardà, rolling stones, luz de gas, rock
El dijous 7 de juliol la sala Luz de Gas acollirà un sentit homenatge a Jordi Tardà, periodista musical que va morir l'1 de març de 2015. Una quinzena de grups i amics del melòman del rock pujaran a l'escenari i versionaran cançons del seu grup predilecte: els Rolling Stones.

Jordi Tardà. Foto: Juan Miguel Morales

Sopa de Cabra, Lax'n'Busto, Sidonie, Carlos Segarra, Manel Fuentes, Obeses, Santi Carulla, Glaucs, Aurelio Morata, Gaby y Los Gatos Salvajes, Pere Gener, Xavi Vidal Band, Major Arcana, Viven i Freddy Wort seran els protagonistes de la vetllada amb la banda base Smoking Stones, formació de tribut als britànics rockers. El repertori combinarà versions dels Stones i temes propis dels grups participants que agradaven a l'homenatjat.

El concert ha estat batejat amb el nom de Paraula de Stone, la famosa frase que Tardà pronunciava als seus programes de ràdio. L'actuació ha nascut com a iniciativa de les bandes i els amics del periodista radiofònic. 

L'espectacle serà gratuït i les entrades es podran recollir als estudis de Catalunya Ràdio. A partir del dilluns 27 de juny es podran demanar entrades a través d'aquest correu electrònic.

L'Enderrock Sona de juliol se suma a la festa

La revista Enderrock 251 se centra en el 40è aniversari del primer concert dels Rolling Stones a Catalunya. És per això que el número està dedicat al periodista Jordi Tardà i aprofitant el concert d'homenatge es presentarà la publicació abans que comenci la música.

A continuació podeu veure el cartell oficial del concert: